![]() |
Gekko G - Kulağınıza Küpe [Lirik]
ister istemez coolum oglum elimde degilki
millet beni istiyo istemiyenler bile eyildi stylim napiim ukala rapler muntazam bensem orjinal simdi tek geldim pekala kreuzberg havasi moruk sahne sallanir kalcalarsa aynen ve sahipleri tavlanir galip gelir rapim markadir tarih yazan rhymlar simdi gayretmeseydim bosa harcanir ama simdi birakmicam ben oyunu toylara kafami takmicam hersey ortada büyük adim atlicam ben kupami saklicam batakligim zaten oglum ben batmicam icine cek cek beklet ver duman benim bu meslek ekmek derdi lan sen rap misali mihriban intahara kalkisan kicini yirt yirtsanda satmican rape boyun eyin kulaginiza küpe olur hadi doymayin bu naza gerek yok bebekler oynayin kuralda takilmak sabahin körüne kadar köküne kadar hadi oymayim boyun eyin kulaginiza küpe olur hadi doymayin bu naza gerek yok bebekler oynayin kuralda takilmak sabahin körüne kadar köküne kadar hadi oymayim girerim abstrakt cira yaksammi naapsam fanime hand cak sira kapcam ve dagitcam denilir rapim nefis seninki neticesiz toylara kandigimiz ansa biliriz hepimiz kekiz yükselen jetim yükselcem kesin yükselticem pesin yükselirse ben bilin üstlenirsem ben birim güclensende umrumda deyil holmez sensin hedefi mermimin kaybolan bir rap sandiginsa ayip olandi pay koparttigim sandiksa altindandi altinparmak simdi aka ak benle süpersonic mothafuckas dont play 3-6 daldi dagildi agizin burnun güc saldi yandi evin barkin yurdun tüple daldi yan oturdun süphem yok üsütme sandiginiz o serseriysem tam oturttum rape boyun eyin kulaginiza küpe olur hadi doymayin bu naza gerek yok bebekler oynayin kuralda takilmak sabahin körüne kadar köküne kadar hadi oymayim boyun eyin kulaginiza küpe olur hadi doymayin bu naza gerek yok bebekler oynayin kuralda takilmak sabahin körüne kadar köküne kadar hadi oymayim 3üncü part 3üncü sart 3üncü ayda martmis 1inci ben 2nci sen 3üncüler abartmis nasil kopartmis gekko isi kollar sivanmis gelir ve ceker senin fisi dükkan kapanmis elini cek lo mikrofondan back lo skill sahibi ben tek holmez rakip önümde kek bo simdi ben gladiatörüm romadaki russel crowe perfetto sende komadasin nasil ho rapime bosalan rapim girer kocaman gel pesimden kos anam cogu zaten bos adam ilerlerim kosmadan tinerdende hoslanmam bin yosmaya birden ben dedirtirim of aman rape boyun eyin kulaginiza küpe olur hadi doymayin bu naza gerek yok bebekler oynayin kuralda takilmak sabahin körüne kadar köküne kadar hadi oymayim boyun eyin kulaginiza küpe olur hadi doymayin bu naza gerek yok bebekler oynayin kuralda takilmak sabahin körüne kadar köküne kadar hadi oymayim |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:51 PM. |