![]() |
No.1 - Zindan [Lirik]
nakarat
bu bi zindan içi duman beni kurtar yok seni duyan ama dayan bölüm 1 gözlerimde yoksa ışık elektirik kesik yatırın parasını elektirik gelir geri kalbimin tuzakları yarı otomatik seri geceleri bizim sokaklar ve müzik çek içine zehiri tak içine kaseti siyasetin ölmesini istiyorum iyimi profesör bir numara vokal anestezi canın cehenneme diyerekte örgütledim sizi kendinden çaldığını başkasına sat ben umutlarımı söndürüp ışıkları yaktım güldüğümü görme diye bu maskeyi taktım öldüğünü görmek için hep hayatta kaldım insanlıktan arta kalan acımasız kırıntılar kalbimdeki sular seni kayık yapar üzgünüm bu mikrofonda yok ağzını tutan sana ilk kötülüğü yapan annen ve baban! nakarat bu bi zindan içi duman beni kurtar yok seni duyan ama dayan bölüm 2 sürtükler parkında aramıyom aşkı sana göre pırlanta bana göre dışkı duygularım mantığıma sürünerek kaçtı zengin oluncada derim serseri hayatı geleceğinden utanır geçmişin derken sen çoktan kendinden geçmişin saçmalama saçını sansür ve tarak bu şairin takıntısı sıkıntılı uyak anlamazsan uçurumlar hislerimi sunar hayat yük olunca başına dizlerini kırar bırak beni benim dostum yine benim ama senin kahrolası dostun niye benim pisliğin tekiysem bile duygularım steril kesilmeden devam eder ne yazık ki bu stil umrumda değil sizin eğilip taptığınız tüm konular tükürdüğüm başlıkları içerir götünle gülmek için önce donu indir slow motion düşünme üşütürsün her an zindanın içinde zindan bu nası plan üzülürsen karanlık çökebilir her an sadece dünyadan söz ediyodum zenci sakin ol. |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:04 PM. |