![]() |
No.1 - King Kong (ft. İzah) [Lirik]
No.1 verse
ve şampiyon tribi rocky gibi rakibi senin bütün ekibine yalatırım nickimi şutum yüzde dört yüzde kalededir zenci çünkü karşımdaki balici bir kaleci hiç olamaz rapin hit gönderin bi battle beat türkiyede Ğ-UNIT be yürü git işin gücün kenevir rapin içi koma gir ilgimin alakası yok işte denir buna 1 ritim ve de melodi sesimize gel hadi ölmek için can atan chef cellios stili senin tahmin etmediğin gözlerimin gerisi gözlerimin gerisinde işte günah şehri dırdır eden manita la isla lolita can bozukta tamir için gerekir bi bekliyolar pusuda uslu vede usulca uzun süre geçti dedim öldülermi acaba nakarat tarikat - king kong boğazında barikat dumanı ice bong hücrelerine bulaşan yeraltı hiphop bu stresli melodi sesimize gel hadi İzah verse siyasi hiphop gölgelerin eli silah nesimist sakalını görsen sanarsın terorist sikilmiş dünyanıza orta parmak gösterisi bak bu kitapta yazmıyo gerçekleri senarist yerime başka biri mayın tarlasında haftasında kopan uzul organ mafyasında battle rap ritimleri agresifler daha adını bile duymadık zenci diss at bana evdeki nefesin kokar sokakta efesin aydının eksik olmaz delikanlı bebesi olmak zorundadır arkadaşın destek gebesi yo bana kalırsa bi çoğununda boştur çenesi sökersin istiyosan bandrolü ağzımızdan underground müzik bizde döner plak çarkınızda kendini saklarsın bi köşede çakal senin saklandığın köşelerde bizim farkımızda |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:12 PM. |