![]() |
No.1 - Dünyaya Yazık [Lirik]
bölüm 1
yolunda gitmiyo herşey berbat gözlerimin altı çökük buda bi hayat insanları anlatan cümleler bayat ruhlarının etiketinde yazılı fiat yanılmışım yanımdakiler sönük bir ışık ruhunu sırtlayıp cehenneme taşı bu adamın dünya ile arası açık ama diyoki bana değil dünyaya yazık karanlığa bakıyodum bu gece zehir evet siktiğim kaltak senin yarın bile değil yarınlar benim yarınlar derin hüzünlerin tutuşmadı niye garipsedin şimdi bütün sabahların tadı kaçık dostlarımla aram açık size ayıp hiç bişeyi uzatmadan yüzüne bakıp arkamı dönüp giderim içime atıp bölüm 2 sitemini gönder sonsuz boşluğa ne olaydı yanlızlık giriyo koluna hate me now bakınız aile faciası seri cinayetin varmıki bi sırası oluruna teslim gururu bırakıp insanlık kırıntısı sokakta bi takım yüzleride asıl original piç yalanda olsa gülüyorum bitch kumpasın içinde sevgi sözcükleri bir ileri iki geri lanet olsun beni hayata gider yapıp yaptım cigaramı resmine bi bakış atıp yaktım sigaramı olası bi cinayetin zanlısıyım tanı göz kapaklarımın altı görgü tanığı ihanetin sikimdemi piskopat karı ulan ilgi çekmek için senin saçların sarı |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:55 AM. |