![]() |
Raziel Nisroc - Fünye [Lirik]
Nakarat:
Çünkü : Beat Bu! Çünkü: Rap Bu ! Çünkü Raziel, çünkü: Nisroc ! Aç sesini tak teybine Müzik bir fünye çek yeri gelince Verse 1: Yok bir sebebim! bu kabuslar derin yara açar Bilinç: Yırt geçmişi! Bir çığlık dik dudaklarına Adımı an! Soğuk bir yatakta kıvrılınca Durulduğun uykun farz et ki ölüm; En temel güdün paranoid figür! Uyu ve küçül düşerse hüzün! Seni sarar şarkım eğer üşürsen bir gün Çocukken Camdı kalp, Şarttı şiddet, artı harp eşittir Hip hop Öfkeni tart Akıl dart tahtası. Yalan hep baltalar dostluk ağacını. Sahte dünyanda bir ton trip Türkçe Rap’te kek stil bariz bir kist Geldi vakit Ritme dahil Yaklaş bir adım öne Hadi ses bir iki Nakarat: Çünkü : Beat Bu! Çünkü: Rap Bu ! Çünkü Raziel, çünkü: Nisroc ! Aç sesini tak teybine Müzik bir fünye çek yeri gelince Verse 2: Dilime gölge bırak öylece yanar Közüne kar! Ruhum kafeste hala Yüzüme bakan sesime, uyan! “Sadece rüyaymış” Deyip yol al! Etrafımda dört döner odam Duvarlarını yaz ya da boya! Mekanik bir kalp yap! Göğsüne tak. Hayat bir anda olur sana toz duman Duyguma hudut olmadı lisan Çek vur! Aklım bana bir düşman. Satıra uzan, yarını kur! Yine rutin! hayatı böler müzik ve de ritim. Raziel isim, Saygılar! İşim bu; Rap… Kana kafiye ekmekti Rap; Bir çok velede ders Bir tek dilime kert O zaman takip et!.. |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:32 AM. |