![]() |
Sehabe - Cinayet (ft. Acarkhan) [Lirik]
Acarkhan
Yok kimsen beden huzur için satılır Geride kalan ruh çok kalbe alışık Bir anda damarına maddeler karışıp Hissiyatı bozar ama egolarım karışık Bir kaç yudum alınca değişti koşullar Bilekten başlamaz korkup soluklan Nefesim karışır "..." kan kokuna Işıldıyan metalin soğukluğu boyuna Yok panik "yok hayır" biraz daha farklı Sebep basit okuduğum kitaplara kandım Sigaramı yakıp seni gece boyu gömsem Geriye kalan sade lekeli bir gömlek... ------------- 2.Cinayet!!! Zanlı İsmi : Sehabe Sehabe: Ted Bundy değilim tarih adımı yazmasın Yapcaklarım aklından geçenlerin fazlası Volta atan sinekler artırır kaygını Tepemizde yanan ampül geceye saygısız Güzelce temizlen hasret kaldım Yanakların göz yaşıyla abdest alsın Benim için zaman kavramı aslen yoktur Bugün burda yelkovanı akrep soktu Acıktın mı sormadım üzünüm benim hatam Dilinde söndürdüğüm tütünün tadına bak! Gidemezsin o melekler yoklar daha Ben dağıtsam da kanı toplar damar Son arzunu sormadım kaçmak dilek değil Kurtulmak istersen kaşınır bileklerin Ellerimden al hayattan kesit Saçını hatıra yapar makas darbesi Voooaaa!! durdu kalp hızı Sayma laf kalabalığımı harbi yalnızız Gıcırdayan kapı seni umutlandırır Umut kalmadı Unutkan mıyım? İzin ver rahat ol aramızda kalır sır Seni puzzle yapan metal kendini tanıtsın Denizi al renk düşer bir poşete sığdırıp Duyduklarım senin değil balıkların çığlığı... |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:40 PM. |