![]() |
Sehabe - Gıcık Ol [Lirik]
Gıcık ol gene gene bana gıcık ol
Bildiğin bişey yok gene de gıcık ol Bileydin tatlım dolu kapak ettim Bileğimin hakkı zoruna mı gitti Kaspars Kambala durdurur beni bil Marcus Haislip'in yumruğu gibiyim Paat!! suratına patlar bi deli Hatlar gerilir ahbap çek eli.. Neyse daha sakin olmalıyım Seni bardağa döktüm dolmadı mı Ben rap yaparım hayatım geçer Sabah ve akşam,gündüz gece.. Her vakitte rap gel takıl bize Berbatım deme her ne haltsa be Yee yoo değil adamım hayır Beni ara bul efeler diyarı 50 kuruş eksik diye ekmek vermeyen bakkal 50 liraya konserimde kızı şaş kal Farkmaz bana alçak adam tanı lan Benim adım yok parçalarımın adı var Hipermetrop beynine miyop kalıyon Sınıftakiler kendini froyt sanıyo Psiikoloktan korkmaz bazen kin Otistik bi çocuk sizden 10 kat daha zeki Beni görünce değişir kanalın Bana sökmez moruk yemişim havanı Hasetinden çatla,kudur bebe Bekle ve gör;son söz budur bebek Gıcık ol gene gene bana gıcık ol Bildiğin bişey yok gene de gıcık ol Bileydin tatlım dolu kapat ettim Bileğimin hakkı zoruna mı gitti 2009*Aydın Underground Rap*Sehabe*Nazilli.. |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:52 PM. |