![]() |
Sehabe - Gördünüz ve Sustunuz [Lirik]
YEİS SENSURA VERSE:
Derin durdu beyim derin, dedim durum kerim değil Kapitalist oldu devir . Benim bağlı elim belim. Demokrasi bu böyle beyim ; ama yasak! Önce eğil Erir bugün görür beni Anayasam böyle değil! Gelecek önüme pas verir , bi golle oğlum at beni Peçete gibidir ah cenin , bi gülle solan bahçedir Kılıcı kuşanıp al çekin , buladı canıma lan beni Emeli vatanı mahvedip , sonra almak aferin Atardı bu kalp sen gibi, bakandı şu perdedir . Sus oğlum artık affedip , dur arkadan bi laf gelir. Tıkandın ah neden demin , kulaklar oysa pek delik Sus oğlum haydi al delil , bu yol uzun ve parkeli Yazılı kağıdı okumaz hocam , yazılı metin dokunur ona ! Kasayı böyle donatır adam , darılıp önüme susarım hocam! Borçlu doğdu her çocuk , konuşmak mı ? Yok Susardık öyle biz çocuk . Sokarlar arkadan çubuk NAKARAT: Eller mi bağlı durur? Eller mi düşman oğlum Derler ki bu yaş kurur, durum vahim dik durun Tekmeler bi tek itekler tek yürekle durdurun. Sorumlusu sizsiniz gördünüz ve sustunuz. SEHABE VERSE: Bak sokak tanınmıcak halde , nedeni biz bölündük Genç fanatik övünsün spor bıçakla görüldü. Gel zaman ve git zaman bu pek zamansız hep zavallı Ben yer altı , ben zan altı , benden aldı iktidarı Üniversiteler yürür bazen , yeter mi tek bir panzer ? Geçerli hep bir kanser . Yara sıcak ve taze Ayağa kalk bi bak Bu tatbikat hitap bitap Bi tank mutant Bu takdim haklı ak ter aktı halk meraklı Görmezden gelsen de , görkemli yerlerde Ölmek bu tek perde , dönmek yok hiç derde Beyinleri rehin bulun , beyim gari vahim durum Garip doğru uzun durur , tabi oğlum tuzun kuru Göremedin bak bakam bakan kankan . Derebeyi kasmadan da kan tartar Bu zamana kadar hadi bu kanala para basın ama beni tanımadı basın adamı lan Milletim isyanda her bir şeye muhalefet Kendimize bakmıyoruz , sormuyoruz maalesef NAKARAT: Eller mi bağlı durur ? Eller mi düşman oğlum Derler ki bu yaş kurur , durum vahim dik durun Tekmeler bi tek itekler tek yürekle durdurun. Sorumlusu sizsiniz gördünüz ve sustunuz. |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:20 PM. |