![]() |
Sehabe - Herkestiremezikliğini [Lirik]
Barat'a ganga geldik bak
Kanadı mı arka, kanka der: "Dikkat!" Yaş 14, 15 var yok Dota sana fazla noob oyna Mario Barat bi fare yani = miki mağdur Sana tek atar Tide ve Rikimaru Bi yumrukta dağılır baby Burundan akar sümük gibi beynin Şerefini al para gibi bozdur Bunları ben değil Murat bozdu Başıboş dissin amacı ne bacanak? Sizi ilk kez duydum, neden acaba? Ünlü olun diye üfledik okuttuk Teleskop dedi yoktu ---- Yumruğu pat suratına oturttum Çok rahatmış koltuk gibisin Kelimelerini geveleme alo Bebebebelere balon Bak bu tecavüz balayına bi ders Bi kaçına değil; alayına gider! GÖZÜ PEK , ÜZÜL HEP ÖZÜ RAP ÖZÜN HEP GENE DÜZİNECE WACK , BANA BU GECE DE MEY '' HEY '' DEME , BEY MEYDANA G-Y { HALEN } BEYNİNE BEYNİNE SEHABE ! (; Bugüne kadar ben bir sürü diss yedim Veletler aslında donuna pisledi Rap mi mesleğiniz ula ne iş lan? Odtü - Kahpelik'e yatay geçiş yap Seni bilmiyolar bana mı doğan hırsın? Bi laf sokarım doğurup çoğalırsın Çekememe durumu sevmez hepsi beni Büyük illerin küçük mc'leri Kafiyelerini kolay biliyom Sen Ümit Özat, ben Ronaldinho Ver onar milyon, her Polat giriyor Bozuk plakların namusu yok Kavgaya hurra gidecek mi Bükemediğin siki öpüceksin Benimle kapışma çek deli bayrağını Senin idolün bile benim hayranım Neyse moruk yeter mi dersin Aydın, Adana, Denizli, Mersin Sokak bedava verir bi dersi Biletsiz kim vurduya gidersin |
Dotacı genç Sehabe :)
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:52 PM. |