![]() |
Neşternino - İstimdat Ederek [Lirik]
dilim benim elim benim kalem benim kinim benim özüm benim ruhum benim kalbim benim
damar benim bu can benim bu kan benim bu kin benim bu din benim ilim benim irfan benim pilim bitince şarj edin beni duydun daha gece olmaz günbatımı bana gündüzü sormaz gel bu naz bana oldu bi cambaz belalı kurşun adresi sormaz ikamet ettiğim gönül yerinde ince nağmeler intikam saçan garanti iltica -i darbeler iradesiz idareler elem tutar bu faniler iltihaplı yaraların isabetimde badire uykular her gece bölünürken kuşkular beynimi kemiriken ismin aklıma gelince birden hüzünüm kalbimi kapladı mesken bu zatın elvedalarında bir hayır ve şerri var ilgidar değil kimin kimiyle irtibatı var arpa çok cebinde çok yular boyunda var fular reallerim kayıp ve kollarımda kaybolan damar istimdat ederek gelirim yanına ben çarem yook yüreğimin yarasını kim silecek halim yok bir tutam asabiyim biliyorum görüyorum bir mecnun işte bu ben olmalı diyorum yıkılmadık kader önümde bırakma hiç bi yer sağım solumda it çakal dolar sebep neden keder banel düşüncelerde ben - dilimde kerpeten kendiliklerinden özgüvenlerinde tehlike kader oyunu bu masum görünür ekmek ortada belki de bölünür yürü be önü dolu kadavra ölüdür gözününün önündeki çapakla bir ömür ihanet etmeler teşebbüsünde ayrılık kaçış izdiham yaşandı intikam barış adım tanış kenar mahal yolum üzeri konuş bakış tanış danış istikametim yeraltı kolpa piyasa patlamış huzuruma mahal bu cinneti durumum durup dururken durdum dururum ilgimi tutunca kendimi korurum özgür kanadı kırık bi kuş uçurun plastik vokallerim kulaklarımda genleşir gerçek olanı öykülerseniz zaman dilimlenir mekan suvarilerce katliam yapan bi zalim kalbi taş değildi lakin ruhu tıpkı lain |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:43 PM. |