![]() |
Neşternino - Ben Kimim? [Lirik]
kabahati büyük ve kendini ilmeğe dola kene boynuna yapışan azabı duy uyku yok ve canı çok sıkık drama boyutuna bağladı gel sapıt ve konu bulamadan aradım ilhamı küfredip üzgünüm deme bana kaç karı kaç karış aklını gel barış akla bu kanka yı taklayı kurban veriver kaç karı özünde ülkünü yine bana satıver yeraltı sızlasın kubarımı sarıver icap gereğine giderini yapıver giderine gelemem bana gene rapi ver eski piyon Bana bağırıyo sahne dibine gelince vokalimi biledim iiistanbul bana acı veremez kazanıyo yeraltı kulağını buna ver Ben kimim ve burası neresi ? dilim süzgece dönsede bi ölesi çekil kenarda dur hadi abisi ustura boğazını kesebilir galisi bu zaferi kazanıp kazanmamak umrumda değil ama ben yazıcam ( yeah ) hesabı yapamadım az geri kayıcan ve haddini bilince yavşıyacan ismimi zihnine kazımana bi neden oldum ve olmaya başliyıcam başladım katili vurmuyucam ama aklını alamadan uyuyamicam izar sabihi sık dişi sabır ol sabır sükuni nefesini boşa yor dile gelen öfkeni hadi gene dibe vur be katlim vacip ow nigga beni vur öz mizacı pislik benim yüreğimin yeri deildi derim delirme dedikçe delirdi delik ki arkası memati önümde yenik ninocan ryhme yaz gene cool ol bencede dengesi bozuktu ayık ol ilgini kes yada geri benden bi geri dur Ben kimim ve burası neresi ? dilim süzgece dönsede bi ölesi çekil kenarda dur hadi abisi ustura boğazını kesebilir galisi |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:04 AM. |