![]() |
İndigo - Rapi Bilcen [Lirik]
Verse 1:
Dokuz yaşındayken bi kaset satın aldım hiphop Yadırgadım anlamadım en başında bi bok Olamaz bu dedim gözlerim miyobik astigmat Söz okumak zordu ingilizcem yoktu Beyaz bi adam vardı rengi kar gibi Ritm duygusu piçin ne biçimdi harbici Parçasında konusu ispiyoncu sorgusuyken Korktuğu son şeyse devletinin ordusuydu Değişti zaman büyüdü çocuk ve oyuncaklar Saldırmayanlar da tabi ki koruncaklar İlkokulumu boyadım kendim sprey boyayla Temizlendi okulum dört milyon kovayla Vandalizm bu değilse ne Yanda bizim sistemli işkence sürdü beş sene Düşünsene senle aynı kader bende yaptı tepkime Bakma tepkime konuşur bu hergele Nakarat: Rapi bilcen ki rape bilcen evet Rapi bilcen ki rape bilcen evet Rapi bilcen ki rape bilcen Bu rape diycen bu rap abeci len uzun yolu katedicen Verse 2: Ve eğer eşofman konusunda bi sıkıntı varsa Bakma böyle göründüğüme küçükken de bol severdim Rahat olmalı kıçıma az kot değerdi Mutluluk endeksli o zaman orijinal cdlere Kopya yok kendini bozma para sor her yere Kopya cd’de kapak vasat rengi bozuk Kontrol yasak garanti belgesiz tek bi patlak Çöpte tam bi günlük sigara harcırahın zaten Toplam beş adet paket yakcaksın İki gün harman olsun hep rap çalcaksın Bütün bu çabam hiphop refleks olcak ve Kocaman bi göbekle break dans yapcaksın Bu rap haz vercek sana bişeyler duycaksın Eğlenceli değil biliyorum doğrudur Zaten eğlendiğim yok eğlenenler korkucu Okul dediğin de sokak değil mi ki dedik eğitin Doğru denen şey yoktu orda boğucu Nakarat: Rapi bilcen ki rape bilcen evet Rapi bilcen ki rape bilcen evet Rapi bilcen ki rape bilcen Bu rape diycen bu rap abeci len uzun yolu katedicen Verse 3: Ve piyasa hakkında söyleyeceğim son birkaç bi şey Ürün kalitesi miktarıyla ters orantı Bu yüzden türkçe rap henüz dandik bişey kolay mı Sondan eklemeli dile kafiyeler yazmak Karamsar olmak kolay marifet anlatmak Jöntürkün tek sorunu rapi henüz yetersiz Parça ismi bulmakla olmaz lirik önemli Homofobik yaklaşımlarla dissler ardarda Pasif jönü beğenmedi aktif gay barbarlar Zenginleri sevmeyen tek hayali zengin olmak olan tutarsız kitle İbne isimsiz dissler s*****sin rapmeyen mcler hep kolpa Pisliksen seç beğen agaya beleş sek vokta Hiphop olmak kolay mı emek ister moruk Hep bol giy baseball fullcap ler şık piçler kopuk Eastcoast rap westcoast wack bunu aştım işin özündeyim İdealizm HİPHOP tek aşkım Kadınlara hastayım ama HİPHOP tek aşkım Altyapı: Rashness İndigo – Rapi Bilcen Şarkı Sözü |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:38 AM. |