![]() |
Kaptan - Kaç Dakikam Var [Lirik]
Verse 1:
İstimlak yeni bu* inşasına başladığım hayatımın Ya çek kapını görün ve git ya da ayakta dur Nasılsa soluduğum bu yer kürede biraz araf hazır Kalabalık benimle güzel diğer hayat nasıl? Yukardaki yere yat çabuk, suç onda diye meraktasın Kim onla kil veya basit, bi’ orta bi’ de kenar kapım Bi’ anda siler hayat kasıtlı günahlarına doğru şahit olur Biraz eksik belki damız bilemedikçe cahil azın Dil anlatım kadın bakar benimle dur tadında ya Silahta sırt çatışmadan kim öldü dur karışma ya Kıymet bilemedik yazık baya Kimine el verip kol kaptırdık ki bize yakın kıyamet Kapat kulaklarını duyup çıldırma ölümün sesi bu Kiminin yok sayılması kiminin görünmesi suç Aslında elde etgidi be görülmez o Çünkü sendeki kudret silahı nicelerinde yok Nakarat: Hicran dolusuyla karşı çatışabilenler Tepeye çıkmak için, huzur için kaç dakikam var Bana yardım edin zihnimi harcadım artık Gök gürlemesi depremin neden mi yangınım anne Verse 2: Tüm öfken indirgenebilir kafandan at bunları Kalemle özgür olabilen cesaret mahkumları Kelime katliamı şahitlerim laf kullarım. Sorun kolay bir iki taşar akımla aşk kumbaran Mesafenin geldiği beni tanı sen bak kaleme Kolay dinlenir de yazılmaz bin akla bedel İspatlayıp akşam ederek akla karayı seçer beyin Saçma demen hak mıdır hakimim bugün rakkafeda Paranın döndüğü çarkın içinde kul da varsa Dibe gerçekten gömülmez ol çünkü tınlamazlar Öyle bir sistemin girdabındayız hızlı başlar Çabuk biter biz aç kaldıkça suçlu başkan Vebali ağır ödenecek kaydedin son durum bu Neyse gerçekleri yazdım diye kovduruldum Hakkımda bilmediğin tek bişey çocuk dostluğumdur O yüzden çeneni kapat, Uğur senin korktuğun bu! Nakarat: Hicran dolusuyla karşı çatışabilenler Tepeye çıkmak için, huzur için kaç dakikam var Bana yardım edin zihnimi harcadım artık Gök gürlemesi depremin neden mi yangınım anne Kaptan – Kaç Dakikam Var Şarkı Sözü |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:04 AM. |