![]() |
Sırtlan - Konuşma [Lirik]
Bak geri gelir geri gelir baba Sırtlan
Bak yeri gelir geri gelir baba Sırtlan Bak geri gelir geri gelir baba Sırtlan Bak yeri gelir geri gelir kim.. Mikrofonu ver moruk anlatsın Sırtlan Bu konuda sinir tanımayan benim usta Tepkisini verir evet ama yine susmaz Sizin basit fikirlerinizde beni tutmaz Çok konuşma bu piyasa benim ama yinede İdollerin kayıp hadi söyle onlar nerede Soru gibi işaret olursun bana bakma Egoların irgalamaz beni ve hiç takmam Tabiî ki de ben olurum oyunun kralı Otorite tanımam Sırtlan´ın geçer kuralı Gelip evinden alırız senide biz bir gece Yirmi sekiz sekil olur baba bizi görünce Konserine geliriz sonunda olur clik clak Ve sekliniz bozulurken yaparsınız breakdance Bana bakin hadi moruk altımda ki hep benz Senin o koftiden tayfaların bana sökmez - Nakarat - Konuşma, parazit yapmaktan öte gidemezsin Konuşma, ritim dışı kontrolün yok detonesin Konuşma, kötü kopyaların ölü vokalisin Konuşma, gelince Sırtlan yapınca en iyisini Çok ucuz hareketleriniz ve de baydı Mikrofonu bırak futbol oyna hadi saydır Olamazsın Amerikan kısacası kasma Disko kralı´na çıkıp rezil olur kazma İçeriksiz yapıtların kölesi mi hip hop Yeni nesil depresif çocuklara da bir bak Geri gelir baba Sırtlan bir şekilde biliyorsun Kemik kitleni de alıp hadi simdi gidiyorsun Yak sigarayı uzatma konuyu bağla İlk okul terk talebesi gibi ağla Bana güneş doğar her sabah sana yağmur Henüz bitmedim moruk bak geliyorum daha dur Sokak çocukları gibi bu tarzda argo Sürpriz olamam çünkü ben devamlı banko Ben dersem konuşma sende de ki hay hay Beni de bekler helikopter çatı da bye bye - Nakarat - Konuşma, parazit yapmaktan öte gidemezsin Konuşma, ritim dışı kontrolün yok detonesin Konuşma, kötü kopyaların ölü vokalisin Konuşma, gelince Sırtlan yapınca en iyisini Sırtlan ? Konuşma Şarkı Sözü |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:12 AM. |