![]() |
Emre Baransel - Bilmece [Lirik]
- Nakarat -
Ve büyürken bilmecenin gizemi Tam çözdüm derken döndürür geri Yine en başa başladığın noktaya Kafam çok karışık anla Ve büyürken bilmecenin gizemi Tam çözdüm derken dönersin geri Yine ilk soruya başladığın noktaya Ama pes etmeyeceğim asla Akıllı olmak ya da uyumlu olmak Onun umurunda değildi kazanmak anlamsızdı Onun soruları vardı çölde su bekler gibi Cevap bekleyen o bu dünyaya Bir türlü alışamadı ah! Gözleri parlıyordu her cevap kırıntısında Yüreği kanıyordu pamuk kadının elvedasında Oysa aslında, aslında Aslında gitmemişti, öğütleri hala Kulağımda yüzük gibi parmağımda amma Duyarım her kanat çırpışının sesini Vücuda saplanan kılıcı bile bile Biraz daha ileri iter gibi Çıkarıp atamazsın da çünkü bilirsin O zaman kan kaybından öleceğini Oysa her daim seni izleyecekti - Nakarat - Ve büyürken bilmecenin gizemi Tam çözdüm derken döndürür geri Yine en başa başladığın noktaya Kafam çok karışık anla Ve büyürken bilmecenin gizemi Tam çözdüm derken dönersin geri Yine ilk soruya başladığın noktaya Ama pes etmeyeceğim asla Bunun olmasını çok kişi istiyor Ve olmaması için çok kişi direniyor Ne kadar zor olduğu kimde değil çözmem lazım Ve boşa konuşmamalı ağzım Söyle kim aynalarla barışık, İnan aklım Şu an eski Akmar Pasajından daha karışık Bana söz verme güven ver Çünkü kelimeler bilirsin uçup gider Senfonime kulak verir rüzgar ve kar Yalnızlığımın kokusunu alır aç kurtlar Şarkılar hislerinden kaçmanı mı sağlar Yoksa bir hortuma dönüşüp içine mi çeker ağır ağır Çıkışı bulamadım, döndüm dolaştım Yanında buldum kendimi pamuk kadının N´olur anlat pamuk kadın Dedi ki cevap kendi içinde pamuk kadın - Nakarat - Ve büyürken bilmecenin gizemi Tam çözdüm derken döndürür geri Yine en başa başladığın noktaya Kafam çok karışık anla Ve büyürken bilmecenin gizemi Tam çözdüm derken dönersin geri Yine ilk soruya başladığın noktaya Ama pes etmeyeceğim asla Nananananaaaaaaaaaaa Zaman geçer, seni seçer, Öyle bir an gelir ki cevabı ararken Bir bakmışsın soruyu unutmuşsun Cevap gözünün önünden uçup gider Emre Baransel ? Bilmece Şarkı Sözü |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:00 AM. |