![]() |
Mozole Mirach - Zor Deme Bana [Lirik]
Sus! Biraz da sessiz ola bu dünya
Farkındayım sensin dönmez bu dünya İki cihandan ayrı yerdeyim arafta Bilmiyorum bu nefs hangi tarafta? Uyuya kalmışım bir ağacın altında ve ben Hissediyorum esiyor hafiften bir meltem Gördüğüm rüyalar görünüyorki süslü Özentim ne aciz o ki bana küstü. Uyanmak istiyorum uyanamıyorum uykumdan Korkum yok gölgemden kaçamayan hasımdan Zoraki değildir kibir pekala keyfidir Vahyetti vaktizaman Aleyhiselam Cebrail. Neyse ben devam ederken bu tatlı uykuma Bir 23 yıl sığmış ufak tefek bir rüyaya Bu aralar biraz karıştı ne alaki anlasam Şöyle etrafa bakıyorum bu sözümü nereye bağlasam? -Nakarat- Zor deme bana Zorları yıka kıra koşar adım amaca Bak biraz bana Gözlerim kırışık başım değil yaşımda. Gözlerimi araladım başımda birisi dikiliyor Meltem yeli sesini minik kuzularınki örtüyor Dediki "Sus rüyadasın fakat şuanda değil Benden uyarı ayık dünya rüyan kadar serin değil". Cevaben "Kimsin?" dedim "Nerden nereye gidersin? Söylediklerinden bir anlam çıkarmamı mı beklersin?" Yanıtladı "Bir çobanım ben bu sürüdür tek davam" Dedimki "Sırrın artsın vesselatü vesselam". Gözüme güneş vurdu yaprakların arasından Gözlerim kapandı göremedim bir an bu durumdan Bir baktım ne kuzu var ne de etrafta bir çoban Boynumda bir ağırlık sezdim bu ki demirden bir çan. Meltem yeli geri geldi hafif eser haline Uyku sertçe kapımı çaldı zorla girdi haneme Rüya devam etti sanki bu kez biraz farklıydı O süslülük o şahşah yerini yalına bıraktı. -Nakarat- Zor deme bana Zorları yıka kıra koşar adım amaca Bak biraz bana Gözlerim kırışık başım değil yaşımda. Mozole Mirach ? Zor Deme Bana Şarkı Sözü |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:18 AM. |