![]() |
U.L.a.Ş – Tatile Çıkalım (ft. Can KAZAZ) [Lirik]
10. TATİLE ÇIKALIM (ft. Can KAZAZ)
SÖZ** : U.L.a.Ş Gökhan GÜMÜŞ & Can KAZAZ MÜZİK : Can KAZAZ Can KAZAZ: Bir hayatın başındayım Yürüyorum kaderime Bir pay aldım gençliğimden Harcıyorum güle güle Biraz tadı kaçtı artık Çıkacağım bir tatile Biraz huzur ümidiyle Hiç habersiz bir yerlere İnsanların telaşı, bu şehrin karmaşası İşin gücün tantanası, yalnızlığın karartısı yoruyor beni HADİ GEL TATİLE ÇIKALIM KAFAMIZA GÖRE BİR YERE KAÇALIM U.L.a.Ş: ÜZGÜNÜM YOKUM, BUGÜN TATİLDEYİM BELKİ DE DÖNMEM HİÇ ARTIK GERİ Tüm sene kovala hedefi yorul Ama yoğun nüfus boğuyor beni Bi’ telaş, delice koşuyor herkes Burama geldi, artık pes… Nefes alamıyorum, bu gece terk et şehri habersiz Kapa telefonu, kaç bir kumsala Kulaç bu huzur için, yer aç bu deliye, tatildeyim Geri kalan umrumda değil, ben sahildeyim Buz gibi içecek, güneş ve deniz Kumsala dayanıp, havluya seril Ruhunu yenile, çok uzakta evin Boy ver, nasılsa her yer derin İşi boş ver, yürümeyen ilişkini de Gece yıldız dolu gökyüzü Senede bir kere yetmiyor, kalmalı burada Her şeyi unutup dal yine suya… Can KAZAZ: İnsanların telaşı, bu şehrin karmaşası İşin gücün tantanası, yalnızlığın karartısı yoruyor beni HADİ GEL TATİLE ÇIKALIM KAFAMIZA GÖRE BİR YERE KAÇALIM U.L.a.Ş: ÜZGÜNÜM YOKUM BUGÜN TATİLDEYİM BELKİ DE DÖNMEM HİÇ ARTIK GERİ… U.L.a.Ş – Tatile Çıkalım (ft. Can KAZAZ) Şarkı Sözü |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:31 AM. |