![]() |
Hayki - Bu Kalemin Break Dansı [Lirik]
Beni mi diledin o zaman hazır ol adamım o çeneni kapat sus bi bu benim sanatım
sadede gelelim hemen tek derdin paramı ve reklamdan banane bu break dansı kalemin delik tıkar gibi rapim tıkar seni gıkın cıkarsa bu dil sıkar rhyme atıp sıkan var bi gün çıkarsam yukarıya görünür o büyük skandal içinize batıp abanır habire dilim gidip kapınızı kapatıp hemen içeri girin size sicilime göz atıp hareket edin derim bizi ziyaret etme lan burası serin kodumun karısı gel hele beni bi tanı senin eteğini ateşler 16 barım sen geri çek kıçını ben gelicem açılın ooookey ezicem sizi kapandı farım bunu tak teybine bak stilime gay beni hangi kelime yere düşürücek hey unufak beynine dank eder bu track al ufaklık oyna buda hard game saklı key bana kalktı kart bu bi sert oyun lan git yat zıbar fuck the peace burda barış çok geride gelme sulh yerine sancı var NakaratT Haykkk burda gitmedi bak mic bende gitmedim al rhyme bende bitmedi fuck sahnemde sis ve duman haklısın bilek farklı bak nasıl track yaptım yaptığını flex san sen bu kalemin break dansı Verse 2 Beni taklit et rapinin vakti geçti seni kaptım ken gibi rhyme ı değiştir ona ver bi dörtlük hadi kayda girsin o da sana tapınıp seni tanrı bilsin lan ne bilsin o rap nedir sorsan yan taktığım bu cap der kalemini kırıp eline veririm ona göre seç o kelimelerini tek tek hangi birisi tank gibi rapi park edebilir her denemde kulaklarına sanki birisi tam hedifime tak diye girip fark edince beni gıdakladı bak çokta sikime fuck edebine daktilo gibi yazar elim işin aslı budur at kalemini paslıda dilim ismime bastıda biri küt!!! kalebodur dene bunu kudur hadi neki lan budun etin sevin ama işi bitiren cool edit koş yakala rhyme ı bana tut getir it o boş kafana kaydım buz kesil gırtlağı yırt bana gelen hep kuş sesi sus lan puşt sana stilimi kus dedim hit benken gidip otur masalını bitiririm. |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:52 AM. |