![]() |
Ados Combo Mekanize - Sidikli Kontes [Lirik]
dünün çaresi yok mantık için düşün düşün
bitti halim ellerim bıraktı bugün düştü düşüm küstüğüm bu küçük dünya beni büyüttü ben nankörüm demek ki midem her maddeyi öğüttü gölgeme bak sanki yıllanan bi söğüttür hayatı tanımlamak gereksiz bi dövüşmü bizim ki ciğer değil be köhne bi kömürlük ve devri kapanmış bi yöntemiz ısıtmaz ömrümüz tabiki gülmek için bi kaç bahane mevcut ki uğurla berkan hayatımın çılgın ikilisi ne zaman yüzüm asılsa gelir bulurlar beni sokakta bağıra çağıra ipten alırlar beni daha bi kaç gün önce düştüm yere yoruldum ve şu iki dosta sığınsam dedim yolları süründüm tutup kollarımdan aldılar beni yerden ben o gün bu gündür onlarla insanlığı bölüştüm umudum benim, sidikli kontesim bugün burdasın ve yarın yine benlesin az güler yüzüm tamamda gönül neylesin kal şu göğüs kafesi varlığınla teklesin yalnız olmak kader değilde lanet yalnız olmanın sayıyla ilgisi yok farket yalnızlık ağrılarına yüklenir ve darp eder bu yüzden ağrı kesici fayda etmez kalbe ziyan edilmiş hayatlar bulunur cebimde bu paket 20 likti bi baktım yandılar elimde paranoyak bir insanım sanrılar içinde gün geçmeye görsün bi bokluk elbet çıkar evimde çocukluktan beridir 3 sanardım hakkımı bi kez kullanam dedim meğerse hiçmiş hakkımız dinledikçe gülümse lütfen bu takdimi izbe köşemden duyarım belki gelir yankısı hayat sağnak ama kablosuz bağlan asparagastan görünmüyorki yüzün saklan yetmiyorsa gördüğün hep yere bakma uzan ve izle gökyüzünden hayat topla |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:40 PM. |