![]() |
Mert Başaran & Mackberk - Egekent Ghetto (2012)
MERT BAŞARAN VERSE ;
Egekent ghetto hatasız tanıtım tupacın neslinin biziz flow kalıtı macko ve mert başaran mazisi hip-hopun Tanımayan mc nin abisi tanıtır. Sadece beni çağlar salak teybin. sonuç olarak nağmım arap şeyhi. Sana 1 tavsiye veriyim karart beyni Yaptığınız boktan müziğe fuck up baby siktim attım kesti çizdi punch Aga tek tokatta bak oldu nakawt Dil terapinde yoksana Rhyme. piç kalesine golü 90'a tak. egekent ghetto eskobar Rap gider işi benim flow pckopat fazla sokmadık e sen çok şanslısın. BU verse sonucunda seninle nişanlıyız. hasmım hasta kaldı baktı sağlam kaslı bi müzik gerisi mübalağa fight clup bizim bebek hadi kiss. Bu şarkıdan sonra rest in peace MACKBERK VERSE ; Estarabim ama yok terapi bide pek tekin çıkar altımda pestili Hadi kes sesi,baksana pes değil Atar yaparlar hemde kestrip Bu partide beni yoksay bebeğim Bana laf atanlar doksan yedili Malafata taparlar,noksan beyni Ölsem bile müzik hortlar beybi Testi geçtin macko esti geçti Kesti biçti rapo dedik ki pislik Hep dikey müzik oluysak biz Yeraltı orospu ben coni sins Bir kalıp,diğeride beni tanır Aga bana bakın ben yeraltı militanı(militanı) Geri basın akıyodur evinin damı Hasmım feati ister ebenin amı Raslantı müzik az kaldı tabi paslandı vocal kaslandı Homie hastamdın,bize yaslandın Sizi malsandık,ve pas yaptık NAKARAT ; Egekent ghetto ekirüde yek yok Dinliyo tekno,bu rapte tek yol Tarz değil homi bakın haz verebilir ama az gibi gelebilir EGEKENT GHETTO |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:39 AM. |