![]() |
Anıl Piyancı & Red & Emrah Karakuyu - Sandığın Gibi Değil [Lirik]
Sandığım gibi değil , her an bi kargaşanın içindeyiz
Kimse doğru dürüst ve adamın dibi değil Bizle delirmekle uğraşırken emin değil Anamız babamız ordan göründüğü gibi değil Evimdeyim haftada bir iki gün yerimdeyim Gerisi yolda bitti ama ben de verimliyim Bu arada saçma sapan hareketler benim değil Yavru 13 yaşında ve kafadaki beyin değil Seninleyim kafadaki derin değil yerin Müzik varken önemi yok hiç bir şeyin İnan bir terim değil hiphop benim deyim Yıllardır esir aldı beni gitti beyin meyin Neyzenin evindeyim gitarın telindeyim Kemanın belindeyim mızıkayım belindeyim Müzik oldum geri geldim aştım hemde gerilmeyi Kiminin idolüyüm söylesene senin neyin? Dur, bambaşka Sandığın gibi değil Ne varsa çıkar hemen aklından at Sandığın dibi delik Hayat sandığın gibi değil ya da sandığım gibi değil Hangimiz ne biliyoruz kaldığın kimin evi Sardığım biri benim yani kendimizle savaşırız Olup bitenler kandığım gibi Elinde 5 parmak olsa da yine de 1 değil Severim beyin fırtınası yapıp tribe girmeyi Trene binmeyi yolculukta şehirleri dolaşmayı Sonduğunda geri dönüp evime girmeyi Bildiğin gibi değil bilgin kimileri Kullanmaz çünkü yüklü değil Bizle uğraşıyor dünkü beyin Daha akıyorken sümüklerin salak Hiphop kuyusuna ben seni sürükledim Bu işin piri benim senin gibi kasap değil Bu öyle bi kültür ki bizde vasat değil Ruhumuz gerçekçi abstract sanal değil Ritmi duyduğunda kaptıran karakterim Ne kadar istemesek de hayatta kalabilmek Birinci sıramızda maalesef para gelir Dünyanın durumu kötü üstünde binlerce yara var Görebilirsin her yerde karın delik Sandığın gibi değil olum sakın atma Anlamadan dinlemeden bir bir rebin katma Sandığın gibi değil kolay dibe batmam. Yerine oturup gerile gerile kafanı tribe sokma. Anıl Piyancı & Red & Emrah Karakuyu – Sandığın Gibi Değil Şarkı Sözü |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:21 PM. |