![]() |
Anıl Piyancı & Red & Emrah Karakuyu - Speed [Lirik]
Durmak yok çıldırdı beat
Suratında kep sonu kızdın mı hiç Köpürüyo hırsın bak yıldın mı hiç Rapinize notu verdim yıldızlı bir Uçakta kemerimi takmam riski severim Aga hedefimi saptar mistik ederim Para pislik herifin ama hevesini harcarım İsli geldi sana kefinimi sarcam Çıkar mı oranteli riski büyük Beni duy oysa ezgi gizli bi yük Geçti yıllar onca rapi dizdim Hürmetle oldu kolpa değil biz bir bütün Yine de siz arkamıza geçip iş yürütün Bize de diss atma kızar rapim diş çürütür Bin halkayıda ezip dik yürüdüm Geldim bak çaldı hakemin ilk düdüğü Neden hiphop? Bugün açık büfe sana Şimdi hopla zıpla sakın yerinde durma Sağa sola sap Bir çıkışın yok yine dönüp dolaşıp bizi bulacaksın kafanı yorma Ooo ama biraz rahatla Amacımız kafanızı dağıtmak Eve doğru tespit Bizi arıyorsan bebelere bak Arada derede bir pasta var Benim payım onda kocaman ve tastamam Ve senin atan beni de kıyaslama Adam olan neden adamına rastlamaz Bir kanki rastafar diğeri deli dolu moruk Sana ritim tutan bebelerin eli dolu kodum Yeni nesil ezilesi tipi geri gelip onu eğitecez ama Odamıza yeni gelin olur oda yeşil! Tuvalette rakibimin leşi beni dövebilir Anca senin gibi 30 kişi geri dönebilir Ama sana bumerang olup Bize dissinizi dinliyorsa bu ne lan odun mu? Bu defa otur boyu aştı işini ve de Mütemadiyen gebe paslı bi çivi Seni bi kafa akıma destek için bi sus Şşt flowla teknik içerir bu Anıl Piyancı & Red & Emrah Karakuyu – Speed Şarkı Sözü |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:06 AM. |