![]() |
Ados - Kanımın Rengi [Lirik]
bir hışımla yazdığım verselere kurban ol
onca satırdan biri girmişse beyne armağan o zamane çocukları ne bilsin ulan salcano onlara ver pcyi bak internette t...ğı bol hepsinin dünyaları plastikten mcnin ellerinden almak gerek o doygunluk hissini dilim bileyler rapi ben doğrarım bak hepsini ellerimiz kirlenmeden eksilin şirin çocukların şu piç tavrına tavlanan rap dinlediğini sanarken kulakları bok kaplanan atılan parlak fakat ucuz yemle avlanan sen benide siktirette üstatları harcama küstahlığa tahammülüm karıncanın pipisi kadar dirisi fayda etmez onların inanki ölüsü kadar sana ne katabilirki insanlığa daha ne kadar saygısızlık bahanelerin burda bini bi para duydum ki unutmuşsunuz kanımın rengini siz merak etmeyin hiç kapatıcam bu versele menzili alıştıysan ağlaklara tut uzattım mendili zira bu şarkı tokat gibi patlatıcam enseni saplanıcam en derin kulaklara sen saklanıcan hak tanımaam hiçbirine benim bu yerin kaptanı lan şahlanıcam her verseümü kanla kutsayarak can yakıcam, sen beni dinleyerek yaşlanıcan sair zamanlara girdik suratları yan hepsinin göz göze gelmekten aciz ekseni tarih ekleyin lan bu kumpasları gören bi bizmiyiz aynı yere sakın yazmayın ismimi erkekliğe sığarmı lan erkekliğe sığarmı adam dediğin 3 kuruş peşinde ruhu satarmı şeref bu devirde rap sahnesinden uzaktır bu bulantı mikrofonları pislikle kuşattı |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:59 AM. |