![]() |
Joker - Jokzilla Part. 2 [Lirik]
Yeni bu stilim fikrini sormam king size ı yaparım 10 part
Siz sikimin kahyamısınız ki bir sürü parazit kolpa Laf yapar zihni yormaz getirip önüne koymaz Kimse cehaletten bitmiş beyne ne versemde dolmaz Devam son gaz güneş doğar doğmaz Bu kültürü terk etsinler hemen flowart ile sokrat kutup ayıları ile foklar dost olmaz çeneni topla Can çekişir ortam *** ben joker yani son kart Bana yok rahat bıktım sekiz kollu ahtapotlardan Lafımı koyar geçerim Alef kırıntıları toplar Antalya bayrak bastı elde tüfek ayakta postal Tek all star biziz sizeyse yarraktan oscar Derdiniz dalaşmaksa her tarafta dost var Biz osmanlı torunuyuz grogi kafamı bozma Sidik yarışı yapamam sizle oldunuz prostat Ne ürettiyse aynı *** yeşil oda records fuck Süper değilim gelmedimki kriptondan Hiphop gülümsetmek için diyosan oku gidip lonbak Bu ftil bomba ateşler sizinki tipik sontaj Ritim speedy gonzalez ve s*kin kesinlikle montaj Kimin elindeyse ipin söyle getirdik kesin çözüm ve Sıkıntı yok davası olmaz s*kilmiş içyüzün Derdiniz fan falan sanırım beyni raffadan 16 lık kızlarla sakat fantazilere dalmalan Hayatım darmadağın joker diss yaparak nam salan Pekala tüm bu amsalaklar değilmiydi pastadan Pay kapma çabası içine girip üretmeden yazmadan Bahsedip duran insanlara kürekten kazmadan Direkten döndü keişan ölmeyi bayılmak sanan Kolay tabi nette hakkımızda kızlara laf sallamak Herkesi kendin sanma dangalak git dua et kankana Cumali , Kamuf dert etmeyin bineriz ta arkadan Nakarat Eleştir , yerden yere vur beni Ben demiştim bu kadar yüz verirsen Astar ister hepsi demiştim Geliştikmi hayır , çıkarcılar sevinçli Sıçtığınız aynı *** sadece rengi değişti Eleştir , yerden yere vur beni Ben demiştim bu kadar yüz verirsen Astar ister hepsi demiştim Geliştikmi hayır , çıkarcılar sevinçli Biraz daha dayan rap Biraz daha , yetiştim Verse 2 Laf atmadığımı söyledim bir çok kez doğu akdenize Cevap vermediğim 2 diss yaptı salaklar kerize yattı Hayat bak ne güzel değil mi şimdi revaçtasınız Acarkan ve köpekleri hepsi sayemizde Mantar gibi türediniz , galaksimde bakterisiniz Kingsize part 6 , incir ağacını ve punch delisini dinle Sonra kalp krizi geçir çünkü akdenizi karadenize Düşman edenler 3 hain den birisiniz Adam kesildiniz birden memlekette parti basan Bir kaç çakalsınız anca verceğiniz maddi hasar Anlattığınız hangi masal dünyaya dönün bir zahmet Amerikadan filminden çıkmış tiplersiniz Hapçı yada keşsiniz o keşsiniz dört beş penis meraklısı Kaşar görünce şaşırdınız kendinizden geçtiniz Her neyse olay rap yarıştırmaksa şunu bilin Beni karşınıza almakla yanlış şıkkı şeçtiniz Los angeles triplerinde The Ay , kafası güzel Lil Wayne gibi Fakat gerçek bütün bunlar filmdeyim zannetmeyin sakın Çünkü bu girdiğim ilk savaş değil amaç fame Talaş beyin alın yavaş yavaş key Yanaş bana diss yap diye g*tünü yırtıp geliyosun Şu gönül verdim dediğin rapi 8 yıldır s*kiyosun Söylesene ne içiyosun bu kadar yüksek uçmak için Sen kim köpeksin lan çiyan beni taklit ediyosun Bu diss yeraltındakileri birleştircek fakat Hakkımda konuşcaklarınız hiç bir zaman iyi olmucak Ve şunuda bilin türkçe rapte karaçalı Saian Hayki Şehinşah Gibi usta kalemler bir daha doğmucak (doğmucak) Kafa s*ktim kusura bakma gerçekten Bu sıralar çok uçtunuz ben böyle şeyleri dert etmem Fakat sıkıntınız varsa adım Mete Erpek gel farketmez Battle ya da siz hepiniz ben tek Nakarat Eleştir , yerden yere vur beni Ben demiştim bu kadar yüz verirsen Astar ister hepsi demiştim Geliştikmi hayır , çıkarcılar sevinçli Sıçtığınız aynı *** sadece rengi değişti Eleştir , yerden yere vur beni Ben demiştim bu kadar yüz verirsen Astar ister hepsi demiştim Geliştikmi hayır , çıkarcılar sevinçli Biraz daha dayan rap Biraz daha , yetiştim Joker – Jokzilla Part. 2 |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:29 AM. |