![]() |
Allâme - Sayko [Lirik]
Bu fazla sayko! Beyin spazmı ayık ol
Elimde mic on! Uğraşma sen kapat koy alkol Bazan vatansever bazen rap dilimde Malcolm X Al yanakta dünya resmi çizdiğimden … Seni mongol hayatın sallantıda oldun gondol Kaleciyi gömmedikçe ağlara demem gol Rap benim sanat anlayışım senin flamenco Şimdilik uğraşlarından arın ve tut tempo Bende old school Adidas sen giyin de facto Kim aşının karşısında olmak ister acep Hektor Bu savaş yani anlayacağın bir de anlatayım sana Sokak söz konusu ise … Orijinal olmalı sevmem sigaramda mentol Bu sound öyle old school ki sanarsın beni raptor Sen hâlâ romantik dönemdesin ve renkler retro Yeni birşey üret yoksa dükkana kepenk koy Dedektif, rhyme’ı ara ve bul demektir Rap emeklilik senin beyinden uçtu şimdi hayranlığın efektif İlgi varsa benden alır elektrik Sen de lodini yaz Allâme drum kit’le bekliyor Bir kız sev ayrıl arkasından anlat ‘o bir melekti’ Son punchline’la intiharın hoş gel hobime ekleyim Çok zor bir gece geçirdin öteki düşman … Ağzının üstüne direk yiyerek etek giy Sistem fazla uygun değil düşüncen diyalektik Kafanda yarattığın yanlışlara niyet ettim Düzeltmek için dolgun etli manita yok klipte lakin Vicdanınla yüzleşince hissedeceğin etki Bir hayli zevkli bir yandan acıyla dolu tenkit O minyatür beyninde piramit kadar heybetli Temennim hayatın boyunca rap bileklik kolunda Şimdilik az ukalayım fazla yetenekli Kabin basıncı düştü motorlarda arıza Bak it suratlı aksın hakimiyet kur nabıza İçinden nasıl geldiyse yaz anlat herşeyi Bu mektup varmayacak dün hayalini kurduğun kıza Teketek için uğraş dövüş birşey yap et rıza Hayatın en sert darbesini yedin ancak ediyon intizar Söylem gücüm yettiğince anlatacam bitti sanki Senkron uygun akmak için rap altımdaki kızak Bir masal anlat aklından sızan o dahiyane fikirler Okul değil hep çocuk parkından çıkar Söylersem kan çıkar bu küfrü direk suratına Vurmak isteğindeyim hocam elimde mınçıka Onlar hep kaynaşır sen üret yabancı kal Yeter ki konuş kendi kendine, deli desinler çıkarcılar Demoralize olduğun al bitiksin Bu şekle stabil kal öğren hiphop’u onlar derken apçıka Allâme – Sayko Şarkı Sözü |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:48 AM. |