![]() |
Ados - Aklanmaz [Lirik]
Denedim beyazı üstüme geçirip
Hiç de yakışık almadı bozgunda sicilim Koynumda besler gibi sardım ben içini Hiç demedim ki “bi’ yılana dönüşecek biçimin” Bi’ gün kırılacak kirişim O gün gitmişlere kapatacağım evimi Geriye dönmek bir ihtimalse sen için O ihtimali öldürürüm kendimden men edip Ne dedin duyamıyorum o yalan sebebi Ufak ufak açılan bu gözlerden kaç hadi Ruhun adabına uyuyorsa adam değil İki bacak arasına giriyorsa adam iyi Sevgi ticarettir ödersin o bedeli Tüccarı doymaz cömert olandan alır bedeni O da yetmez inan göz dikilir ruhuna Sakince yaşarken bir anda olursunuz bedevi Kana ten – Yara benden de beter Ona bas kara rengini sarmassan eğer Bilirim aklanmaz – Aklımda tüter elem Vaktinde gelemem Bana bi kumaştan mütevellit beden dediğin Sahip olduğun değer bununla boy ölçüşmemeli Fakat hiç anlatamazsın satarlar emellerini Dünya malı dünyaları kirletirse ölüp giderim Görüp biterim elbet hâline sövdüm, ciğerim tutuştu Simsarlara döndü güzel gözlü meleğim Güzel sandı herkesi, kendiye bir tutunca yüreğim Özünden kopan her damla düşer gökten inip Gökten inip göğsü deldi kurşun yağmuru Ben duadaydım, bereket fazla geldi mağlubum Kaçamadım bu var gücüyle yağan beladan Hem yorgunum, hem bayadır ağzım dolu suskunum Çarşafında kaç çocuk boğulur kim bilir artık Kıyamadığım o masumiyeti kirletip attın Kim beni sattıysa gündüzlere gör olsun Elbet gelir günüm bu adam geceyi sarıp kuşattı Ados – Aklanmaz Şarkı Sözü |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:48 AM. |