![]() |
13 Nisan Music Party 2008 resimler - videolar
şu anlık videolar yok elime geçer büyük ihtimal 2 güne kadar onları da atarım şimdilik resimler
60 resim 89.2 mb(fotoğraf makinasının tarihini yine ayarlamayı unuttum 14 şubat 2008 olarak çıkmış önemsemeyin resimin sağ altındaki yazıları:D) resimler bölüm 1 resimler bölüm 2 videolar |
% 40 :D saolasın kanka
|
saol kankam ellerin dert gormesın
|
tjkr eDerim saDıkCım biZim haTun neYim çıKmışMı baKim :P
|
H0cAM bu resimLer.. iLhaN musiC parTy 2008 f0t0 aLbüMü qiBi 0Lmuş :D her iki reSimden biRİnde iLhaNjım war yHafFs :p :p nYs iLhan karDeşim teK çeKtiqin reSim qüseL çıKmış heMide aZımda bir bukTe pasTa parÇası 0LmasıNA raqMen :D :D :D
|
Lan valla aq bune bee
Her resimde iLhan war.. Manyakmısın olm sen ? :D Şizofrenik fotoğraf deLisi yhaw :D Adam bizide çeker sahnedeyken falan :D Sizin çekeceğiniz resimlerin taa.. :D:D |
addamsın be erenay konus:D:D:D
şişşşşşt.... susun lan ilhanı ma laf yok nasıl döndüm hemen :D:D:D:D:D |
Gonuşmayinn len millet yorumları okuyup indirmiyjekk aq :D cekerim lann cekerimm kendimi cekerimm benn :D Kürsadida cekerim cekmiomm lann siziiii :P ragip ne demek agzından ittiriver yaa nası Pc bölümü okuOn :D
|
La en son yenqe'yimi çekdin .. zaten bütün parti seni aradım :D 1 bakdım 2 saat qaliba qöz qöze :D ohhh :D duyuru : son aLdığımız haberLere qöre Çankırı yer 6 Mc'lerinden oLan sadık fena aŞık oldu.. we arabesk rap tarzıNa qeçiş yapdı ... sebebi biLinmior :D aMa rapperin son zamanLarda içki içdiği fiLan söyLenior :D bize qöre feNa aşık olmuş :d zuhahahaha :D seni Sewİorum sAdıkcım :d
|
sadık için söylediklerini bana yazabilirsin cemalll :S mallık Bu rezalett..
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:36 AM. |