![]() |
Örnek Kadın Sürücüler
arkadaşlar SuNShiNe nin açmış olduğu kadın sürücüleri ayırt etme hakkında yazmıs olduğu yazının ne kadar doğru olduğunu göstermek için sizlere biraz resim video felan araştırdım :D ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: ::::::::::::::::: ::::::::::::::: ::::::::::::: ::::::::::: :::::::: :::::: :::: :: ha şunu da söleyim katılmıyorum diyen arkadaşların yorumlarını da mutlaka beklıyorum :D ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: ::::::::::::::::: ::::::::::::::: ::::::::::::: ::::::::::: :::::::: :::::: :::: :: Hazır olun :D 18yer6 GURURLA sunar... ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: ::::::::::::::::: ::::::::::::::: ::::::::::::: ::::::::::: :::::::: :::::: :::: ::
|
hahaha süper paylaşım adil teşekkürler:D
|
sitede sayımız az olabilir ama böyle ezilceğimiz sanıosan yanılıosn enigma:D:D ozamn bnde trafik kazalrından bi bölüm oluşturuyum malum hepsi erkek :D:D:D
arada cıkan salaklar yüzünden lütfen genelleme yapmayalım da kurunun yanında yaş yanmasın:D ayrıca istisnalar kaideyi bozmaz diye şarkı bile yapmış üsdat sago:D saka bi yana emeğine sağlık arayıp bulmuşsun bide tşk paylaşım için=) |
koptum ya ne bu bole:D:D:D:D
|
yok canım iyi suren kadınlarda var benm anam diri surer mesela :D:D ozzy bilir bakın nys emegne saglık kardesim ynede yanmdaki bayanın surekli sagımda oturmasını isterim :D
|
karnım arıdı bu ne yaa:D:D:D
|
yokk daaa bn süper sürerim :D:D:D:D (hiç denemedim ama nese :D )
|
gülden sen traktör felanda sürersin :D
|
sanki 2.cisi erkek gibiydii....:D:D çünkü kravet takan suana kadar hiç kadın görmedim:D:D ama neyse yinede emeğine sağlık..
|
arkadaşlar görüntü yoqh
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:40 PM. |