|
![]() |
Rapografi.Net Complation Album vol.1 "Yeraltı Melekleri" [Full Albüm] |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() Bu albüm yeraltı sanatçılarını tanıtma amacı ile yapılmıştır. Albümdeki parçalar daha önce yayınlanmış veya hiç yayınlanmamış parçalardan oluşmaktadır. ![]() PARÇA LİSTESİ: 01. Ber Kadem feat. Atay Çelik & Sefir - Git Öldürüp myspace.com/nazarberkadem - myspace.com/ataycelik - myspace.com/sefiriazap 02. Cemshit - Ölümcül myspace.com/cemshit 03. Canfeza feat. Koma Sayko & Ufuk & Emre - Kalbimdeki Cinayet myspace.com/canfeza - myspace.com/komasayko - myspace.com/kardanadamn 04. Araf Yaren - Ademin Çocukları ve Dünya myspace.com/arafyaren 05. Hipo - Şahidim myspace.com/hipohades 06. Bekabir - Şırıngayla Samimiyetim Damardan myspace.com/bekabir16 07. Türk Rap Timi - İnadına Yaşa myspace.com/turkraptimi01 08. Sancak - Geri Verin myspace.com/sancakforte 09. CiatKaya - Ölen Olmaz Yalandan myspace.com/ciatkaya34 10. Tabula Rasa - Nedeni Vardi myspace.com/gururcan 11. Stora feat. Ran Ahen - Bugün Değil myspace.com/stora34 - myspace.com/ranahen34 12. Radu feat. Deha - Matem Bulutu myspace.com/radu34 - myspace.com/34deha 13. Mıtmıt feat. Afraz - Yarım Yarınlar myspace.com/mitmit34 - myspace.com/afrazrap 14. Valaşan Alpos & Regellos - Sevgilerin Anlamı myspace.com/valasan34 - myspace.com/regellos 15. Trangela - Beni Unutma myspace.com/kadapac Araf Yaren - Ademin Çocukları ve Dünya (Stratch Remix) (Bonus Track) Cemshit - Tutanım Olmaz (Bonus Track) albümü indirmek için tıklayın. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
rapografinet, yeraltı melekleri |