![]() |
#21 |
![]() Neden rezaletti ? Program güzel olmadı diyenler cevap verebilir ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Administrator
|
![]() Ceza'ya laf sokmak zorunda değillerdi bana ve eşime küfür ettikleri için mahkemeye verdim diyo millet alkış tutuyo gerçekten sago haklıymış gibi 2005 yılında yayınladığı disstortion ep de mother fucking pa diyen sago değil miydi peki.!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Özel Üye
|
![]() bence program çok güzeldi tek kelimeyle ve diss konusuna gelkince asıl diss küfür ederek olmaz bence öyle bir sözler söyleyeceksin ki diss attığın kişiler yerin dibine girecek bendeki gerçek diss anlayışı bu ve sago bu işide çok iyi yaptı disstortion ep le ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Forum Kolik
|
![]() programa bişey demiyorum ben sadece canlı yayın olsa performansları parçalardak gibi yüksek olmaz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Super Moderator
|
![]() 2pAc Diss atmaktan anlamıyor ozmn öylemi..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Administrator
|
![]() Alıntı:
-burası sagopanın mekanı laflarına dikkat et sikerler ananın amını pop kültürü sardı korkularımı eritti rüyalarımı binlerce genç paçoz dinledi bu amına koduklarımı bu sadece 1 tane şarkısındaki şimdi diyorsunuz ki sagopa dinine bağlı birisi dininden şaşmaz fln sagopa kajmer ' in leyli isimli şarkısını hiç mi dinlemediniz bre müslüman'lar sadece nakarat'ını yazayım Kerahet vaktidir, içte içlen fondiplerim başımın belası kervana katılamadım kalbimi zımbaladım ellerine leyli şimdilerde her fırsatta içki uyuşturucu vs. kullanmadığını belirten sago değil mi bunları yazan madem içmiyorsun neden fondiplerim başımın belası diyorsun ayrıca Kerahet vakti'nin islamiyetteki anlamını da bi araştırın derim.! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Super Moderator
|
![]() Sadık siktirin gidin şarkısıydı demi o ![]() ![]() Ayrıca bi şarkısı vardı zerin özere haluk levente tarkana ana bacı giriyordu ekleyim ![]() Dün bi arkadaşımın azına sıctm o programı izlemiş 2 kelimesine inanıp gelmiş bana atar yapıyordu..Kafora gibide dissteki küfür olayını sölüyor bak herif hacca gitmiş diyor ![]() 2 Günlük insanlarla rap kavgasına girmiyorum artık sadık.. ![]() ha bida eklemek istiyorum kafora dissin aslı küfürsüz olurmuş he öylemi.. Dünyanın en saglam en iyi disidir hit em up -2pac.. Sözlerene bak bakim 2 kelimeden biri mothafucking... anlamını bilyorsndur umarım.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Administrator
|
![]() ya tamam küfür olayına ben de pek sıcak bakmıyorum abartmamak şartıyla olabilir ama bunu yani sago son 3 yıldır raplerinde küfür kullanmıyo diye küfürsüz diss en iyisi fln demek olmaz ki sagoyu dinleyenler de belli zaten çocuğun raple hiç ilgisi olmadığı belli biri ben rap dinleyicisi değilim sagopa kajmer dinleyicisiyim diyo biri ateşten gömleğe klip çekilecek deyince oley oleyyy diyo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Super Moderator
|
![]() Engelliler okulundan toplamış gelmiş beyaz.. ![]() Ayrıca tükürdüğünü yalamakta çok yakışıyor sgoya cezanın tv de görünmesine ettiği onca laftan sonra ![]() Ha bide şarkılara nefesi yetmiyor ![]() Diyorum diyorum az kullan şu maddeyi eşşek gene eşşek nolcak ![]() Eee bu işler böyle GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANCAK!!! |
![]() |
![]() |
![]() |