![]() |
#1 |
![]() Kanky-C:Abi Sagopa bizim disse cevap göndermiş. Kanky-C:Abi 23 dakka 45 saniye parçanın uzunluğu Ceza:One lan.23 dakka ne yazmış bu Allah'ın Sagosu CEza:Aç dinleyelim. Ceza:Olum bu bizim neyim varki intro be neyse dur Kanky-C:Abi senin göbek adın dilavermi? Ceza:Yok olm sallamış işte Kanky-C:Abi bu sana benzeyen coni maykıl kim Ceza:kes len Kanky-C:Harbi abi sen tilkiyi niye sattın. Ceza:O beni sattı askere gitme dedim ben kaçtım o gitti Kanky-C:Ağlama abi rap hayatın bitsede ben yanındayım Ceza-:Allah razı olsun Kanky-C:Sen askere niye gitmedin abi Ceza-:Çürük yazdılar olum Kanky-c:Nereye abi Ceza:Şu an üzerinde oturoyurm Kanky-C:Yapma ya geçmiş olsun tecavüzmü m08: Ceza:Senin sülalene diss atarım.Kıl dönmesi vardı Kanky-C:Tamam abi kızma sorry Ceza:Ne bakıyorsun olm Kanky-c:Abi diyorya Sago kendine kötü gözlerle bak diye bende kötü bir gözle bakıyorum sana Ceza Dissecem şimdi seni Ayben:Selam Kanky-C:selam abla Sagopa parçasında senden de bahsetmiş Ayben:Hadi ya meşhur oldum desene Kanky-C:Valla öyle Kanky-C:Abi sana yalaka dedi Ceza Duydum Ayben:Terbiyesiz Kanky-C:İmam nikahımı yaptın abi sen bu devirde varmı öyle saf kız Ceza:Saf ve temizdir benim karım. Kanky-C:Ondan senle birlikte ehueeuheuhe Ceza:Fak! Kanky-C: Kanky-C:Abi Adamın Allah'ına küfür mü ettin Ceza:Ağzımdan kaçtı. Kanky-C:Abi kara saplı falan ne iş Ceza:Şeker olm şeker tadı çok güzel Şok şeker Kanky-c:Anladım abi Kanky-C:Şu albüm kapaklarına bi bakıyım ben..Valla sagopa yazıyor abi doğru söylemiş adam. Ceza Parasını verdikde yaptırdık olm. Kanky-C:tabi abi tabi Kanky-C:Ya evet abi niye testislerini tutuyon televizyonda kaşıntı felan varmı ya Vitesmi değiştiriyon Yoksa azıyonmu ehueuheuheu Ceza:Stil olm o kimse anlamaz benden başka CEza:Nere gidiyosun len Kanky-C:Şeker almaya gidiyorum abi Rapi şaha kaldırmak için Ceza:Otur len yerine.Manyak herif Kanky-C:Ne dersin abi yazalım bi Diss Ceza:duymuyonmu adam ne diyo.Bir diss daha atarsak bu sefer 1 saatlik parça yapar İşin yoksa ordaki cümleleri çöz Kanky-C:Evet abi çok derin anlamlarla bindirmiş sana Ceza:Bende sana bindirecem şimdi Kanky-C: :S Ceza:Bu dissten feyz almak lazım. Kanky-c:Aynen abi çok ders var burda Ceza:Aha buldum Kanky-c:NEyi buldun abi.Roccoları nereye sakladığınımı Ceza:Hayır.Yeni parçamın ismini buldum Feyz Al Kanky-C:Abi süpersin ya brawo Ceza:Öyleyim tabi.Ben stüdyoya gidiyorum gelsene Kanky-c:Yok abi ben şu Sagopanın Dissi bidaha dinleyim gelirim. CEza::@ Konu deepnoise tarafından (09-17-2008 Saat 10:29 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Özel Üye
|
![]() Kanky-C:Sen askere niye gitmedin abi Ceza-:Çürük yazdılar olum Kanky-c:Nereye abi Ceza:Şu an üzerinde oturoyurm Kanky-C:Yapma ya geçmiş olsun tecavüzmü m08: Ceza:Senin sülalene diss atarım.Kıl dönmesi vardı Kanky-C:Tamam abi kızma sorry zuahuahahah ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Acemisi
|
![]() Kanky-C:Ne dersin abi yazalım bi Diss Ceza:duymuyonmu adam ne diyo.Bir diss daha atarsak bu sefer 1 saatlik parça yapar İşin yoksa ordaki cümleleri çöz Kanky-C:Evet abi çok derin anlamlarla bindirmiş sana Ceza:Bende sana bindirecem şimdi Kanky-C: :S zuhaaa xD sago 4-ever =) |
![]() |
![]() |
![]() |