![]() |
#21 |
![]() Asker Ocağında Bayram Sabahı Güneş tepelerden sancıyla doğar Asker ocağında bayram sabahı İçimi bin türlü acıya boğar Asker ocağında bayram sabahı Ne varsa kesilir neşeden hazdan Şeker şerbet geçmez olur boğazdan Dökülür gözümden yaşlar birazdan Asker ocağında bayram sabahı Tanıdık dost sesi kulaklarımda Ayrılık bestesi dudaklarımda Hayalim memleket sokaklarında Asker ocağında bayram sabahı Yavukludan gelen sır selamına Bir kokulu mektup bir selamına Kaç şarjör boşalır yar selamına Asker ocağında bayram sabahı Yanında istersin sırdaşlarını Anneni , babanı gardaşlarını Aşk olsun tutana gözyaşlarını Asker ocağında bayram sabahı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Bayan Moderatör
|
![]() Şehit Olursam Ağlama Anne Düşümde gördüm beni bir sokakta köşeye kıstırıp vurdular anne gerçekten birgün nasip olurda şehit olursam ağlama anne polis, zaten milleti için nefer kanı aksada vatanındır zafer hani bu yolda kör kurşunla eğer şehit olursam ağlama anne bin canım olsada fedadır yurda yedirmem ülkemi köpeğe kurda vatan kalesinde yüksek bir surda şehit olursam ağlama anne cenazemi omuzlar üstünde taşırlar sokağımıza belki de ismimi yazarlar babama bir şilt yada madalya takarlar şehit olursam ağlama anne benim ömrümden kutsaldır vatan boşuna ölmedi ya şu şehit yatan bir nifak uğruna vatanı satan benide şehit ederse ağlama anne düşmesin gökteki bu yıldız bu hilal silinmesin bayrağımdaki bu beyaz bu al ne olur sende et hakkını helal şehit olursam ağlama anne ağlama anne ağlama anne |
![]() |
![]() |
![]() |