Alıntı:
arafyaren Nickli Üyeden Alıntı
birincisi: yazdıklarımı iyice okumamışsınz
ikincisi: rapin yanında örnek verdiğin durumlar olayla örtüşmüyor.rap bi müzik türü,verdiğin örnekler zaten fikri farklı insanların kurdgu topluluklar.Milletin farklı yönetilmesini savunan topluıluklar.İsmi ne olursa olsun zaten aynı fikirdeki insanları toplayan kurulumlar.Hayatın her kesiminde olduğu gibi,bu tip kurumlardada bazı cahil insanlar olabilir.o grubun tamamına mal etmemek gerekir.herhangıbı grubu savunduğumu sanmayın.
Fakat bi müzik türünü ülkeyi bölmek gibi büyük bi olayla aynı kefeye koyarsanız bu sizin afedersiniz ama cahilliğinizi gösterir.Dediğinz tip oluşumlardaki asıl amac ülkeyi iyi yönetnektir,ama bazı cahil insanlar yüzünden gruplar arası kavga,atışma gibi istenmeyen olaylar olur.partiler arasındada oldgu gibi.Ama Dünyanın tarihinde hiç bi müzik türü,bir milleti birbirine düşürmemiştr.Düşüremez.Müzik evrenseldir lafını hiç mi duymadınz.konunun amacı ve gittiği hedef ilk açıldığı halini kaybetti.farklı bi yöne doru gitmeye başladı.Son sözüm,MÜZİK İNSANLARI BİRBİRİNE DÜŞÜREN BİR SANAT DALI DEĞİL; AKSİNE BİRLEŞTİRİCİ BİR UNSURDUR.MÜZİĞİ SİYASETLE KARIŞTIRIRSANIZ,KENDİNİZ YANILIRSINIZ
Saygılar
Araf Yaren
|
eksik etek midir nedir bi grup tarzi bisi war youtubede gordm.. Ne kadar igrencti yaptiklari seyLer degil mi ? Bir erkek grup ile Bayan grup arasindaki kufurlu ve sacma sapan diyaloGlar... Bu sarkilarini sozlerini dinleyen kucuklerin sucu gunahi ne arkadasim soyler msin ? ne kadar da kotu bi ornek bence.. Baq.. ben muzigin tarzi ile ilgilenmiyorum.. ben bu muzigi kotu yonde kullanan insanlarla ilgileniyorum. yha, yazik gunah bu kadar yazdigina Muzik evrenseldir demisin de anam zaten ben de buna karsi deilim Ben Rap a karsi deilim! sadece Yanlis kullanilmasina karsiyim.. ben sana da yanlis kullaniyorsun demiorm wea bu forumun adminine moduna hicbirine... sadece gorus belli ediyorum Bilmem anlatabiliyor muym ?