11-18-2008, 04:52 PM
|
|
|
Alıntı:
ΣΠİGΜΔ Nickli Üyeden Alıntı
erenay birincisi ben satanist değilim bu tür konular acmam veya bu tür şeyler okumam satanist olduğumu göstermez 2. Elhamdülillah MÜSLÜMANIM
+ Kitabımızda yazdığı gibi dinimizde baskı zorunluluk olmaz herkezin inancı kendinedir kardeşim onun için bu tür konular hakkında kimseye ahkam kesmene polemiğe girmene gerek yok kardeşim selametle
|
1. si > SENİN NERENE AHKAM KESİYİM SÖLERMİSİN ??
2.si > MÜSLÜMANSAN sana kitabında git satanistleri araştır sonra onu milletle paylaş arkasından bide gel artisLik yap demiyo dimi ?
3.sü > BASKI VE ZORUNLULUK OLMAZ HERKESİN KENDİ İNANCI diyosun ben senin inancına sen yahudisin hristiyansın mı dedim yaranmı warda gocunuyosun ?
4.süde > BİDAHA BÖYLE KONULAR AÇARSAN POLEMİĞE GİRMEDEN BEN KİLİT + ÇÖP YAPARIM MERAK ETME...
+ adamın biri gibide her lafın sonuna selametle diye yazma.. bana adamın birini anımsatıyosun yanında geze geze sanada bulaşmış bişiLer...
şimdi sen buna SANANE İSTEDİĞİMLE GEZERİM ? diceksin adım kadar eminim o yüzden naparsan yap ama sitede böyle BOKTAN konular açma !
Sana günün birinde msn'dede kızdım bu yüzden..
Çok böyle şeylere merakLıysan İSLAM üzerine konu aç MÜSLÜMANSAN müslümanlık üzerine konu aç gelipte burda SATANİSTLER ŞÖYLEDİR ŞU SINIFLARA AYRILIR diye konu açma..
|
|
|