Konu
:
Fuchs ft. Sansar Salvo - Öldü Sanma [Video Klip]
Tekil Mesaj Gösterimi
12-24-2008, 05:16 PM
#
1
RapubliX
Administrator
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular:
908
İletisim
Fuchs ft. Sansar Salvo - Öldü Sanma [Video Klip]
Türkiye´nin en büyük Rapçilerin´den biri olan Fuchs´tan Selam adlı solo albüm haftaya tüm müzik marketlerde.Nefret ve İstanbul Attack gruplarındaki performansının ardından Akbank ,Çılgın Dersane ,Çılgın Dersane Kampta ve Tüm zamanların en çok izlenen filmi olan Recep İvedik ile ismini sıkça duyuran Fuchs şimdi Selam adlı solo albüm´ünü gelen yoğun ilgiden dolayı önümüzdeki hafta Türkiye´de ve tüm dünyada ONAİR firmasından bandrollü olarak piyasaya çıkartıyor.
Başta D&R ve tüm müzik marketlerde yerini alacak olan bu albüm için Tüm rap camiasını ilgilendirecek büyük bir sürpriz hazırlandı.Uzun zamandır beklenen Nefret albümünün sinyalini bu albümde bizlere veren Ceza ve Fuchs birlikte yıllar sonra ilk defa yeni bir parça ile karşımıza çıkıyor.´Nefret Geri Geliyor´ adlı parça şimdiden tüm Nefret dinleyenlerinin merak konusu.
Fuchs bu albümde bir çok ilk olacağını ve albüm çıkınca bunu anlıyacağımızı söylüyor. Şu an için gizemini korumakta. Albüm toplam 20 parçadan oluşumakta. Albümde birbirinden önemli Türkçe rap sanatçıları kendisine eşlik etmiş. İlk klibini PİSLİCK sponsorluğunda ´Öldü Sanma´ adlı parçaya kendi mahalesinde çeken Fuchs´a bu parçada Sansar Salvo eşlik etmiştir. Haftaya çıkacak olan Fuchs "Selam" adlı albümün içinde bu video klip de yer alacak.
Albüm için yapılacak olan ilk özel basımda albümü alan tüm Fuchs dinleyenlerine özel kartoneti ve Fuchs posteri hediye edilecek. Fuchs albümün içindeki "Selam" bölümüne alışılmışın dışında bir "Selam" bölümü olarak hazırlamış ve kendisini dinleyenlere özel bir sesleniş yapmış.
Sizlere Pislick ayrıcalığı ile Fuchs ft. Sansar Salvo "Öldü Sanma" klibini hediye ediyoruz!
Fuchs & Sansar Salvo - Öldü Sanma [ Video Klip - İNDİR]
Fuchs ft. Sansar Salvo - Öldü Sanma [ Video Klip ]
Fuchs ft. Sansar Salvo - Öldü Sanma [ mp3 ]
Pislick sponsorluğunda çekilen ve merakla beklenen Fuchs'un yeni klibi çok yakında tüm müzik kanallarında ve Pislick'te. Size klipten önce bir sürpriz yapıyoruz ve kamera arkası görüntüleri yayınlıyoruz!
Yüksek kalitede indirmek için
TIKLA
Fuchs, Selam albümünün ilk klibini Sansar Salvo ile beraber yaptığı "Öldü Sanma" parçasına çekti. Pislick'in sponsorluğunda çekilen klip çok kısa bir süre sonra tüm müzik kanallarında!
Yaklaşık 6-7 saat süren çekimler, zorlu hava koşulları ve bir takım aksiliklere rağmen başarıyla tamamlandı. Klibin yönetmenliğini hiphop camiasının en eski ve önemli isimlerinden biri olan Erdener YILDIZ gerçekleştirdi. Çok kısa bir süre sonra izleyebileceğiniz bu klibe ait çekim arkası görüntülerini aşağıda görebilirsiniz.
Fuchs Nakarat :
Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben buradayım çeneni kapat x2
Sansar Verse :
Yeni nesilim iyi besili
Birçok çete üyesiyim hadi gezelim
Rakibim ezeli olamaz çünkü ezerim
Eceli gelen ezeli tanıdın mı güzelim
Bakırköy gibi Kadıköy gibi (yıktık yıktık) yıktık köprüleri
Yardık denizi kumda el izim
Kardeşlerim büyüyorken tıkanır genizi
34 e trafik 34 e korna
34te terör her yerde bomba
Ve kanlar dinmedi sokaklarımda
Çünkü benim meclis hala en ala
Yok yolu deli kadın eğ belini
Gel beri gidelim eğil el verilir
Doktorun avukatı fame elimin kiri
Dre ile feat atan game gibiyim..
Fuchs Nakarat :
Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben buradayım çeneni kapat x2
Fuchs Verse :
Yalnızlığa attığın kelepçelerinle boğul
Sana uzatılan elleri kır gitsin be oğul
Kuş misali öttün kulakların içi delik
Başını hiç dik tutamadın ki sen hep öne eğik
Yürüdüğün caddeler yıllardır çok sessiz
Kırılan köprüleri düşürmeden üstüne binaları da yık gitsin bitsin
İsteyenler var rüyaların kabusa dönüşecek bu kesin,
Kesin emin olansa benim kalbim
Bu rap bitmez oğlum sensizde yürür
Nefret geri geldiğinde düşmanlar ölür
Zannetme ki böyle geçer seninle bir ömür
Elbet bir gün bir yer bir zamanda
Seninle konuşmadan da hallederiz bunu
Dost düşman karışmaz fark etmez oğlum
Sonunda sana geliyorum hadi anla ..
Fuchs Nakarat :
Konu Malibu tarafından (01-24-2009 Saat
11:03 PM
) değiştirilmiştir..
RapubliX
Açık Profil bilgileri
RapubliX nickli üyeye özel mesaj gönderin
RapubliX´nin Web Sitesini ziyaret edin
RapubliX - Daha fazla Mesajını bul