Bu röportajdan sonra bu açıklamayı yapmam gerektiğine inanıyorum.Grubumun adına yönelik şarkıda geçen sözler olsun, bu röportajda geçen sözler olsun, neye dayanarak söylendi bilmiyorum ama , eğerki u3c den birisiyle kişisel bi sorununuz varsa, o zaman direk kişiye yönelik bildirseydiniz şarkınızdaki sözleri.....! u3c içinde onlarca eleman olan bi oluşum,Herkesi zan altında bırakmanın anlamı yok.İkincisi , u3c bulunduğu yere göre doğal davranmıyo denmiş röportajda. Yani burnu havadalar denmeye getirilmiş laf.Şimdiye kadar bunu ilk söyleyen sizlersiniz. Burnumuz havada olsaydı, ben kendi adıma konuşuyorum , geçtiğimiz zaman içerisinde çankırıdaki bütün mc leri toplayıp şarkı yapmak isteyen bendim, kendi evime davet ettim herkesi.mecbur değildim. Bunları söylemek zorunda kaldığım için bile üzgünüm.Bulunduğumuz yere gelince, eğer bulunduğumuz yer hakkında şüpheleri olan varsa, alta eklediğim resimden hangi sanatçılarla aynı çatı altındayız görebilir, bu şekilde bi yazı yazmak istemezdim ama mecbur bıraktınız, kızgınlıktan çok üzüntü var içimde sizden bu tip sözler duyduğum için, allah yolunuzu açık etsin
Konu arafyaren tarafından (03-07-2009 Saat 06:52 PM ) değiştirilmiştir..