Alıntı:
ganymede Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar belki şaşıracaksınız ganymede rapper ne işi var burda diye  ama bu soon un yaptığı çalışmaların altına yazılanları gördüm üzüldüm açıkçası. sadık konuları kilitleyerek iyi yapmış ama yine de bişeylerin açığa çıkması gerekiyor.Hepimiz hiç bir neden yokken hiphop la uğraşıyoruz bu tamamen zevk hanginize sorsam bu işten para kazanıyorum veya birileri beni tebrik ediyor o yüzden yapıyorum der.Kimse de öyle bişey yok herkes zevk alıyor bu işten ben rap yapmaktan zevk alıyorum ötekisi graffiti yapmaktan zevk alıyor.Ben kendimi biliyorum biçok kişi bilmez ama biz çok uğraştık yani ayrıntıya gerek yok inanın çok uğraştık burda rap deyince insanların kafasında bişey bile canlanmıyordu kimse bilmiyordu rap i biz o zamandan bu zamana çabaladık uğraştık.Hepde aklımız da Çankırı vardı sadece Çankırı.Bu siteyi Sadık bi çatı altında toplanalım diye açtı biz bi çatı altında kavga ediyoruz.Bizim projelerimiz var yakında albümlerimiz çıkacak kaliteli işler yapmak istiyoruz.Bi başka istediğimiz şey de bizden başkalarının da Çankırı da kaliteli işler yapması.Yapan var yapamayan var yeni başlayan var hiç başlamayan başlamak isteyen var.Burası bizim şehrimiz burda bilen bilmeyene öğretecek bilmeyen de öğrenmek için uğraşacak.Ben Sadık'la birlikteyim tartışmasız site konusunda kimse kimseyle tartışmasın benim bunları gördükçe moralim bozuluyor herkesin bozuluyor birbirimize destek olalım içten söylüyorum Respect Hepinizi seviyorum
GANYMEDE
|
gerçekten duygularıma tercüman olan bir konuşma