09-01-2010, 12:10 AM
|
|
|
Alıntı:
Malibu Nickli Üyeden Alıntı
iyi veya kötü yorumu kaldırcaksınız..bi parça kötüyse kötü denir kötüdür çünkü.A kişisi Çankırıya 2Pac'ıda getirse kötü rap yapıyorsa kötüdür yani.Bide anlamıyorum kötü diyince daha iyi rap yapmasımı lazım saçma sapan düşüncelerden sıyrılmadıkca olduğunuz yerde kalırsınız..ne yani biri rap yapmıyorsa o parçaya kötü diyemez mi.İlla daha iyi rap mi yapması lazım..Allah akıl fikir versin..Uraşında koyun parçayı birşey yapılıyorsa tam yapılsın..Burda kimse saygısızlık yapılmadı begenip beğenilmediği dile getirildi bizim lafımız sadece o 2tane kötü yorum geldi diye siktirli konuşmaya kalkışan artise..
Ha Çankırı yorumlarını önemsemiyormuşun..Şu lafından sonra Zaten çankırıda sana bayılmaz dert etme.
|
"Ha Çankırı yorumlarını önemsemiyormuşun..Şu lafından sonra Zaten çankırıda sana bayılmaz dert etme." herşeyi açıklamışsın kardeşim . ben de harfi harfine aynı şeyi düşünüyorum . herkes dolaylı yoldan aynı şeyi düşünüyorsa vardır bu işte birşey .. çankırıda çıktığın partyde biz de vardık . o konuda çankırının ilgisizliğini kendi adına konuş . bizim kardeşlerimiz bizleydi . gerekli ilgiyi gösterdi . biz de gerekli ilgiyi gösterdik . bizim için de gayet başarılı , iyi bir party'di . belki hala bir çatı altında toplanamaz ama o burada konuşulacak şey değil . çankırı gereken ilgiyi gösteriyor başarılı olana şimdi ben de bu yorumu yaptım 3 tane track ' im var . illa yapacağız edeceğizle oluyorsa ben de bu yorumu yaptım çünkü " yakın da ben de çok sağlam trackler sunacağım" -> buna güvenerek yaptım ben de o zaman .. bilginize .... saygılar !
|
|
|