Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09-07-2010, 05:48 PM   #30
Malibu
Super Moderator
Kullanıcı Avatarı

Malibu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 130
İletisim

3-4 gün netle ilgilenemedim nolmuş be.biraz uzun olacak.okursunuz umarım okumazsanızda açıkcası sikimde değil.
Doğrusu size niye kelime yaptıgımı anlamıyorum aklımı sikeyim..neyin ne olduğunu herkes biliyor..her bi bok ortada çünkü..Serhatın sözleriyle furkanın c3ne diss atması.Onun bunun sözlerini çalıp parçalar yapılması fln olaylarına hiç girmicem bile(bu girmemiş halim düşünün yani) =) İnan şu dakikadan sonra sizin tüm KILANINIZ (biz clan diye yazıyoruzda anlamazsınız belki) umrumda değil normalde Furkanla atıştım sorun yaşadım Serhat seni hiç katmamıştım çünkü biriyle sorunum varsa arkadaşlarını katmam.hiç bi zaman genel konuşmadım ekibinizi katmadım..
Herneyse ne bok olduysa serhat bey banada giderlenmiş....Kiminle muhabbet ettiğin kiminle selamlaşmanda sikimde değil ben burda kimlerle muhabet içinde olduğumu anlatıpda senin yaptıgın gibi,senle sidik yarıştırmam...Parasını veripte günümüzde feat atılmıcak eleman yok..Ama pardon sizle herkes atmaz çünkü rap kalitesine bakıp sonra feat atan elemanlar var. şeyho istisna. ona para verse ajdarlada atar. =)
Bla bla bla vs.vs.vs Seni bi yere koyduk gözümüzde en azından ben öle düşündüm.En azından yerini biliyor dedim.Olgun düşüncelere sahip dedim deee gel gör ki furkandan farkın yokmuş biladerya..Çocuklaşmışın..
Ben sadece Çankırılıyım bak.Yaşamıyorum orada.Ama şunu biliyorum Biri gelirde çankırı sikim demi ulan derse (şekil a : Nefer ) çankırı da bayılıyo ya sanki arkasından ağlar..Ve çankırın ağlaması inanki benide çok üzer vay mk ya neferde umursamıyor artık bizi hasiktirya
Furkancım bayram namazında görüşürüz kardeşim bayramını en içten dileklerle kutlarım şimdiden..
Ha yok bu son mesajım yok bida bakmıcamda demem ben yazın moruk istediniz kadar ben nette oldukça cevaplarım inanın sıkılmadan..Eskiden furkan için derdim sadece ama artık hepinize diyorum Sizde olmasanız ben nası eylencem yahu

Sonradan geldi aklıma eklemeden edemicem..Sadık'a ne hakla laf ediyorsunuz ben onu anlamadım asıl..Aklınız yerindemi(soru eki olan mi ayrı yazılır biliyorum mk sadık editleme bilerek yazdım )
Hey Yüce Rabbim sen bizden biraz akıl fikir al fakire fukaraya ver anlayalım şunları.Aa pardon fakire fukaraya değil malum serhat reis para sıkıntısı cekmiyor.Para bok dağıtıyor hacı 150 liraya bende feat atabilirim yada 15de olabilir sıfırın değeri yok benim için =) ha sıfır ha siz yani.

Konu Malibu tarafından (09-07-2010 Saat 06:11 PM ) değiştirilmiştir..
Malibu isimli Üye şimdilik offline konumundadır