Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03-31-2008, 06:04 PM   #83
Riyazat
Özel Üye
Kullanıcı Avatarı

Riyazat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 57
İletisim

Alıntı:
ganymede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bizde bilirdik oyun havası falan ayağına oraya birsürü insan toplamayı ama biz sadece Hiphopa hizmet etmek istedik bu bir.gördüğünüz gibi farklı kültürleri bir arada toplamak o kadar da kolay değil gördüğüm kadarıyla bu sitede alay konusu olmuşsunuz bu iki.yazdığın yazı da kendinde söylemişsin emek falan diye bizim yaptığımızda emekti hem de ciddi bir emekti lütfen sadece eleştir sadece kötü yanlarını söyleyip kendi partyni iyi göstermek için C3N in Çankırı Hiphopu için yaptığı faaliyetleri bir Çankırı Hiphop sitesinde karalama bu üç.

1. > Zaten bu sadece HipHop'a dayaLı bi parti değiL..
Bi parti oLduğu zaman Çankırıda mutlaka HipHop Partisi olacak diye bi kaidemi war ?
ama OYUN HAVASI AYAĞINA kelimene gerçekten üzüLdüm Ömer..Bunuda belirteyim..

2. > Alay edenLer şuan herkesin şeyinden aşağı
Adam bu partiyi organize ettiyse herşey hazırsa isteyen istediği kadar ÖTSÜN.. kim takarki ? Sizin partinize( c3n olarak ) elin kroları - way aq bebelere bak laa ne mallarmış.deyip küfür etseydi siz alınırmıydınız ? Hiç sanmıyorum Çünkü arada KAPASİTE ve FARK meseLesi var..

3. > C3n Dream Party Vol.2 gerçekten çok güzel bi partiydi..ve benim içinde ne yalan söyleyim çok özel bi partiydi..çünkü ilk defa orda sahne almıştım..hiç bi zamanda unutamam o partiyi...ßu partiden sonra İYİ & KÖTÜ eleştiriLer geleceğini herkes iyi biLiyordu...CemaL'de kötü eleştri yapmış ve kendi partisini övmüş biraz..Sizde yapmadan önce övündünüz..bende övündüm başkalarıda övündü..yalana gerek yok...ve bunda bu kadar aLınacak bişeyde yok...Çankırı küçük yer bi adam günde 40 defa karşına çıkıyor..şurda birbirimizin yüzüne bakıyoruz böyle senin partin kötüydü benimki iyiydi sizinki kötüydü bizimki iyiydi..siz böyle yaptınız biz böyle yaptık diye tatsızLık çıkmasın...Gereksiz şeyLer bunlar...
Konuyu kapatalım artık..partiden sonra ayrı bi topic'te yorumlara yer veriLecektir
Saygılar.
Riyazat
Riyazat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla