Konu
:
Musİc Party 2008
Tekil Mesaj Gösterimi
03-31-2008, 06:56 PM
#
85
Dj_Bezgin
Forum Acemisi
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular:
2
İletisim
qanymede ... bazı şeyLeri yanLış okumuşsun ... yada anLamışsın ... ben paRtiye kötü demedim .. paRti çok eğLenceLi we qüzeldi ... ona sözüm yok ... önemLİ oLan çankırıda böyLe uğraşıLması we emekdir ... Fakat burda müzik etkiLeşimi içinde Rapi dinLettirMek sewdirmek .. en çok önem weriLecek şeyde rap ... we c3n diorsun ... ben onLarı paRtime dawet ettim . çıkmaLarını isterim ... kendiLeri biLir .. bizim birLik beraberLik oLmamız qerekir ama miLLet neLer dior .. beNim amacım fazLa kişi topLamak inan değil ... orda zaten çoğu arkadaşım yardım edicek we qeLicek .. we eğLenicek ... qünümüzDe eğLenmek .. oyNamak deMek gibi
oyun hawası - rap - qitar - break dans - kuLağa hepsi aynı anda oLmaz yada şey qeLinebilir .. ama ben herşeye rağmen yapıcam ... kim ne derse desin . söyLesin .. bana yardım eden arkadaşLarıma we katkıLarından doLayı herkese teşekkür ederim ... BİZ BİZE YETERİZ .... Bende birşey yaZMadan önce 1 konuş - şey yap .. eğer ben size birşey desEm yada eLeştirsem ( partiye konuk Mc'ey ÇAğırMam we paRtinize qeLmezDim ) herşey qüzeLdi - daha qüzeLLeri oLacak - we her dEneMe diğerinden daha qüzeL oLması diLeğiyLe --- DJ Bezqin ...
Dj_Bezgin
Açık Profil bilgileri
Dj_Bezgin nickli üyeye özel mesaj gönderin
Dj_Bezgin - Daha fazla Mesajını bul