Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06-26-2007, 02:19 AM   #6
ganymede
Azimli Üye
Kullanıcı Avatarı

ganymede - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 13
İletisim

bence başkalarınıda ilgilendiren sözler yazmak yani dinleyicinin kendisinide ilgilendiren mesela ceza nın ve sago nun yaptığı gibi sosyal problemlerin üstünde durmak bunu ceza daha çok yapıyor ve dinleyici kitlesi daha çok ama Sago kendisini daha fazla anlatıyor ama inanın Sago nun kendisi bizim hepimizinde aslında içimizde sakladığımız ruh halimiz ben Sago da kendimi bulduğum için Sago dinlenir zaten müzik dinlemenin gerekçeside budur insanlar müzikte kendisini bulmak ister ama bunu çoğumuz sakladığımız için yani kendimizi sakladığımız için sosyal problemleri konu alan Ceza yı daha çok dinliyoruz bence müzikte insan kendini bulmalı ama benim için tabiiki rap bir müzik değil o benim herşeyim o yüzden herkesin yazdığı sözlere saygı duyar ve önünde eğilirim ama ben söz yazarken genelde kendimi anlatırım bunu istemesem bile yaparım ama kendimi anlatırken de istemeden sosyal problemlere değinmiş olurum çünkü bende ciddi bir sosyal problemiminsanlarda müzik ve bu ruh halleri fazla umurlarında olmadığından sosyal problemlerin hiç umurlarında olmadığından rap dinlemiyorlar onları sadece eğlenmek istiyorlar ama bilsinlerki rap te eğlencede vardır rap te herşeyi bulabilirsiniz ama önce bi denemeniz lazım...
ganymede isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla