![]() |
#1 |
![]() Hayko Cepkin hakkındaki görülerinizi ögrenmek istiyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Foruma Isınan Üye
|
![]() hayko cepkini sevmiyorum belki de tipinden dolayı bilmiyorum hafif tırsıyorum=) bu rock dinlemediğim anlamınada gelmez tabiki rock müziğinde müptelası değilim. Ama rock müzikte hayko cepkin en son dinleyeceğim 1adamdır aslında bana göre tipide iğrenç insanları tipiyle değerlendirmemek gerek ama müzik yapıyorsa vede sürekli göz önünde biriyse bunlara dikkat etmeli 1de sahneye çıkarken plastik makyaj yapıoya kopuyorum dahada korkunç oluo zaten amacıda korkunç olmak herlde=)sevenlerde nası seviosa korkuluk gibi adamı bi şey değilde dinleyecek olan adamlarda tipinden tırsıyo dinlemiyo=)adam özenecem diye sesini beğenenlerden de olacak(seside berbatta aslında) farkındamıdır bilmiyorum nekadar itici vede sinr bozucu olduğunun haykonun sesini duyunca 1fenalık geliyo bana rahatsız oluyorum bunlar benim düşüncelerim seveni çok diye düşüncelerimi söylemeyecek değilim gerçi seveni çok mu deil mi bilmem de burda tartışılıosa adı geçiosa çoktr demek(respect) Konu deepnoise tarafından (06-27-2008 Saat 03:49 AM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |