|
![]() |
Şehinşah Sesini kimse duymaz (ft.Fieber)(mp3+sözleri) |
![]() |
Seçenekler
![]() |
Stil
![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() Süper bir parca arkdaşlar dinleminizi tavsiye ederim...Kendi uploadımdır.. http://www.dosya.tc/hin_ahft_1__1_.F...uymaz.mp3.html Şarkı Sözleri:
Fieber v1. cok soguk bir gun bugun , ben cok uykusuz yoktu dün mecaLim , hemde duygusuz oLdugumu sandim, yaŞLarim döküLdü , sevemezdm sandim , onun icin agLadm. bu yanginin icinde biz sen ve ben o gunLer ve kor aLevLer oldugunda ben rahattim sandim. duşünsene mutLuyuz ? miLyon hayaLimiz var dar kaLirsa geriye umudunu unutturur. son uykudur bu daLdigin meLankoLimLe uyan ..! duyarsan eger sesimi ; essin asi ruzgarin , benimLe oLdugun bir gun geLirse eger akLina - eLinse eger bo$ kaLan onuda tutmasinLar. degerse eger damLasi , ben yanindayim biL. giderse eger bakmadan ; tek 1damLa akmaz. bense eskiden cok agLamiştm $mdi oLmuor $mdiLerde yaLniz kaLdm , kimse gormior .! Sehinsah nakarat. sesini kimse duymaz abidem .. vesaireLere sahibim aiLem , dostLarim ve senLe son bir saniyemde sadece kendin oL , Lutfen . Fieber v2. harbi cok boguk sesim , sanki agLamakLi. kanki cok slklLdm , beni de aLsin artik. ya$amak istemem icin tek 1neden söyLe ? öyLe uzak kaLmayin , benimLe agLayin' desem neden mi dersin ? sende kimsn ? dunde dostun oLmu$tum , benimdi derdin bense guLdugumde kahkahaLar attin Şimmdi agLiorm , evet bir bitch'sin . Şimdi hicsin artik , artik yoksun. mayis'a kadar dostumdun , $mdi hic1$ey. tekrar önüme geLsen , yuzune tükürür ,sonra küfrederdim,yumruk yerdin. cikmayin be kar$ima , böyLe cok guzeL hayat öLümü bekLeyen benim , sana neden ' imdat ! ' ? etmemeyi de bekLedin , cokta sevdin eLLerimse bo$ bugun , nerde gözLerin .. ? Sehinsah nakarat. sesini kimse duymaz abidem .. vesaireLere sahibim aiLem , dostLarim ve senLe son bir saniyemde sadece kendin oL , Lutfen . Konu Malibu tarafından (05-10-2009 Saat 05:47 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() güzel şarkı ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Süper bişi ya ![]() |