![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar şarkının ilkbaşlarında ve sonlarına doğru bir kadın ''Kan doldu Ciğer'' diye birşey diyor.Umarım anlarsınız . Gözlerim ahmak gibi bakıyor artık, ben 4 yaşındayken yalnız kaldım kendi babam 15 yaşına kadar yabancıydı etrafımda gördüğüm herkes yalancıydı her gün allahın her günü o biçim 15 inde çocuk içip fazlasıyla ot için ve etrafımdakiler gerçekten aracıydı, olgunlaşan bişey varsa beynim değil yüreğimdir... Sen kimsin ne işsin zararsız beni üzen herkesin gözleri kapansın senin değil, sakın yanlış anlama ilk defa disslemedi sevdiğini bu deli ve bunun bedeli geceleri uykusuzluk… duygusuzluk… korkusuzdum arkadaşlarımla kafama göreydim çünkü bana göre dünya dikeydi yani bebeğim problem değil olsamda köpeğin…Çünkü kurdum artık hayalimdeki çöp evi şarkılarda söverim sahnede görebilirsin bi elde mikrofon, bir elde döneri... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
|
![]() İnzibat ft.Sansar salvo & erhan bataklık...Bi halt anlamadım noluyo aynı sözler ![]() 34 Word up Bakırköy Word up Kadıköy Word up Antalya Word Up Tüm DÜnya tüm dünya Tümm Dünya Gözlerim ahmak gibi bakıyor artık, ben 6 yaşındayken yalnız kaldım kendi babam 18 yaşına kadar yabancıydı etrafımda gördüğüm herkes yalancıydı her gün allahın her günü o biçim 15 inde çocuk içip fazlasıyla ot içip ve etrafımdakiler gerçekten aracıydı, olgunlaşan bişey varsa beynim değil yüreğimdir... Sen kimsin ne işsin zararsız beni üzen herkesin gözleri kapansın senin değil, sakın yanlış anlama ilk defa disslemedi sevdiğini bu deli ve bunun bedeli geceleri uykusuzluk… duygusuzluk… korkusuzdum arkadaşlarımla kafama göreydim çünkü bana göre dünya dikeydi |
![]() |
![]() |
![]() |