|
![]() |
Sahtiyan feat. Buura - La La La [Video Klip] |
![]() |
Seçenekler | Stil | ![]() |
![]() |
#1 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Araştırmacısı
|
![]() http://www.facebook.com/video/video....9528284&ref=mf Şarkı sözleri: Sahtiyan Verse Balya taşıyınca şişkinlik yapar Kaltak kredi kartıma tapar varlığı zarar Verilir karar engizisyon yakar odunu Giyotinim bile 24 ayar Kanserden ölmezsen öldürür sokaklar Bela arayan bol bu zamanlar Çoğu mevlasından uzaklar Boyunda çevşen ama şer odaklar aleme akar oynar Oynak kadına güven olmaz nedeni beni arar Her çıyan tuttuğuna sokar sorun olmaz Hepsi birbirine bağımlı asalak yaşar Yüzlerinin astarı arabamın paspası Benim için ufak rap için büyük yarasın Sikimde mi albümün istersen yüz bin satasın Öğrenki sarasın epilepsi yarasın Hangimiz daha psikopat yazı tura atalım Sakın yere düşme çocuk üstüne basarlar Değişik karakterler bulunduğu kabın şeklini alırlar derler Madafaka Aklını al aklına madafaka Nakarat x2 Verdiğin karardan caydığın adımdan Varlığın zarardan gözümü karartan Yokluğun yararsa olmasanda olursa LaLaLaaa Buura Verse Kafamı kopar bu iş beni bozar Evvelden anlamazdım olgunluk yarar Bu rap benim tavan tabanı patlar Sustalınla gelsen hatunun beni görüp azar Gelmeeee Hatununla gelme Beni paketleyeceksen hatununla gelme Fuck! yüzünün modu düşer keyfin kaçar Moralin bozulur çünkü hatunun bana tapar Savaşım Akmar Pasajında patlar Şarbonu doldurup cd kabında satar Buura Yol yakınken dönmek yok Tak etti canıma yolun sonuda burada Uğra rap ise uğra sende Yoğuşmalı kombiyi aç psikopatlık bizde Boru elimde bıçak cebimde Hissettirmeden yok ederim doğalgaz mevsimde Ölmek gerekir de bazen ama dönmek yol yakınken geriye Bu psikopat ruhum hep geri planda Buura ve Sahto el ele kulvarda Nakara x2 Sahtiyan Verse Hamamda kurna düğünde zurna yetmez Bu boy sınırı zorladı günah olmaya Kalkma sahtesin hoca en kolpasından Menfaat dünyan sarsılır zaman zaman Teşhise tedaviden giden ben beat Karşılığı aç karınları doyuran da ben Şükür kimseye tek kuruş borcum yoktur Alacaklarım total de Afrika’yı doyurur Yetmedi mi oyunun içindesin 10 küsür senedir Ahını aldın alemin ağlarsın rolü zalimin Her anı depresif bir tiyatro ulu orta Finali çekemedim sahnene baştan başla Kendimle yarıştayım diye bir şey uydurdun ya sen Korkmuştu çocuk kalbin evinde susmuştun ya sen Neyse her gece yeşil sana bana votka Konyak mı otur artık getir ne kaldıysa Ava çıkmam gerek bu bir çaresizin daha bitişi demek İstediğin şeye verdim emek bile verse olurdu Louis 14 numara gibi tahta Çıkar otururum kalkmam s**erim kalbini Nakarat x2 |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
buura, buura klipleri, sahtiyan, sahtiyan klipleri |