![]() |
#1 |
![]() TEMEL Temel, bir binanın önünde durmuş, arkadaşlarıda çatıya çıkmış. Temel aşağıdan arkadaşlarına, -Ula sen iki kolunu yana aç aşağı öyle atla demiş. Birincisi atlamış gümm. İkinciye -Sen sadece sağ kolunu yana aç, öyle atla demiş. İkinci de atlamış gümmm. Üçüncüye -Sen iki kolunu yanına yapıştıröyle atla demiş. O da gümmm. Yoldan geçen bir adamın dikkatini çekmiş sormuş, -Kardeşim siz ne yapıyorsunuz Allah aşkına demiş. Temel cevap vermiş, -Tetris oynayruz. GOLF Temel,İngiliz ve Fransız bir yaz günü sabahtan biraraya gelmişler. Temel konuklarına İstanbul'un tarihi mekanlarını gezdirmiş uzunca bir süre. Sonra sıkılmış üçü de...Şimdi ne yapsak ki diye düşünürlerken İngiliz atlamış : "Hadi golf oynayalım.." Fran:Çok iyi fikiirr Tem:Ben golf bilmeyrum nasıl bi oyun ci o? İngil:Çok kolay yahu,bir top bir sopa ve bir de delik buluyoruz gerisi çok kolay,hem de çok zevkli bir oyun Fra: Bende golf sopaları var İng : E bende de top var Tem:Benim işim var cideyrum.. NE YAPAYIM? Adam karısını sevgilsiye yatakta basmaya kararlıymış.Evden çıkınca bindiği taksinin şöförüne olayı anlatmış.Taksici şahit olmayı kabul etmiş ve bu ikili adamın evine geri dönmüşler.Tabi beklenen gibi adam karısını sevgilisiyle içerde. Çarşafı kaldırınca karısıyla adamı beraber görmüş.Kocası sinirli neredeyse adamı öldürcek,karısı demiş "Dur!!" "Niye?" diye sormuş adam."Şimdi oturduğumuz evi kim aldı biliyor musun? Çocukları Amerika'da kim okutuyor sanıyorsun.Bodrumdaki yazlıkla yeni tripleks villayı kim yaptırıyor zannediyosun.Hepsini bu adam yapıyor. Kocası bunları duyunca daha çok sinirlenmis. Beraber baskın yaptıkları şahit olacak olan taksiciye sormuş:"Ne yapayım ben bu adama he söyle demiş ne yapayım ? Taksici çok sakin bi sesle: -Üstünü ört abi üşümesin... HATIRLAR GİBİYİM 3 tane yaşlı teyze oturmuş muhabbet ediyorlarmış.. Bir tanesi "aaaah ah hayat ne kadar da pahalılaştı..." demiş ve ellerini kocaman açmış: "eskiden şu kadaaaaar kocaman salatalıkları nerdeyse bozuk paralarla alıyoduk...." 2. teyze de "haklısın şekerim" demiş ve o da 2 eliyle kocaman 2 yuvarlak yapmış: "şöööyle şöyle soğanlara da şimdikilerin yarı fiyatından bile az ödüyoduk..." Derken ikisi birden 3. teyzeye dönüp "sen niye konuşmuyosun??" diye sormuşlar... Teyze onlara bakmış bakmış ve: "Anlattıklarınızın tek kelimesini duyamıyorum ama tarif ettiğiniz adamı hatırlar gibiyim...." TESADÜF BU YA! Kopenhag'da bir genç doğum kliniğine girip danışmaya başvurdu: — 48 numaralı odada yatan genç kızla görüşmek istiyorum. Nöbetçi hemşire sordu: Hay hay! Siz nesi oluyorsunuz hastanın? Ben mi? Erkek kardeşi? Bu sırada hemşirenin yanında duran hanım hemen atıldı: — Öyle mi? Çok memnun oldum tanıştığımıza. Ben de annesiyim... Mısır hükümeti Kızıldeniz'in altına tüp geçit yapmak için ihale açar. İhaleye İngiltere'den, Amerika'dan, Japonya'dan ve Türkiye'den de Temel'in firması olmak üzere birer firma katılır. Firmaları teker teker mülakata çağırırlar ve teknik bilgi isterler. İngiliz firması: - Biz iki taraftan da eşzamanlı olarak tüneli kazmaya başlarız ve denizin altında tam ortada buluşuruz. Tüneller arasında maksimum 1 metre fark olur. 30 metrelik enindeki tünelde de 1 metreyi rahatlıkla düzeltiriz derler. Amerikan firması: - Biz de iki taraftan kazmaya başlarız ve tam ortada buluşuruz maksimum 50 cm fark olur, der. Japon firması ise: - Biz iki taraftan kazmaya başlarız ve tam ortada buluşuruz. Maksimum fark 20 cm olocak, diye belirtir. Sıra bizim Temel'e gelir. Temel: - Valla biz de iki taraftan kazmaya başlarız. Ortada buluştuk buluştuk, buluşamadık iki tüneliniz olur der. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
|
![]() Gözümden yaş geldi ![]() ![]() ![]() GOLF Temel,İngiliz ve Fransız bir yaz günü sabahtan biraraya gelmişler. Temel konuklarına İstanbul'un tarihi mekanlarını gezdirmiş uzunca bir süre. Sonra sıkılmış üçü de...Şimdi ne yapsak ki diye düşünürlerken İngiliz atlamış : "Hadi golf oynayalım.." Fran:Çok iyi fikiirr Tem:Ben golf bilmeyrum nasıl bi oyun ci o? İngil:Çok kolay yahu,bir top bir sopa ve bir de delik buluyoruz gerisi çok kolay,hem de çok zevkli bir oyun Fra: Bende golf sopaları var İng : E bende de top var Tem:Benim işim var cideyrum.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Kolik
|
![]() http://www.facebook.com/isyankar496 ekle sink yapim .)
|
![]() |
![]() |
![]() |