![]() |
#1 |
![]() Herkese iyi forumLar .. (: iLk önce şunu söLemek istiyorum .. Buraya tesadüfen buLduğm için Çankırı'Lı faLan değiLim . ZonguLdakLıyım,, Adım Tuce .. Forumu gayet sıcak buLdm yani öyLe diğer forumLar gibi gereksiz şey hiç yok .. Paso Hiphop burası .. Onun için çok sevdim . (: Türk hiphop la fazla ilgilenmem,, zaten Türk hiphopçmı var o da ayrı bi konu .. ![]() Sıkı 2pac hayranıym çok seveRm o KraLı .. Genelde yabancı müzik(hiphop,rap) dinLerm ,, geneLde değiL hep asLnda . (: Tupac,Lil'wayne,Chris Brown,T.I.,Lil'John, Young Joc, T-pain .. ouuf böLe btmez bu , ben kısacası Black music diyeyim .. Aşırı America-NewYork hayranLığm var ve tabiki hayaLmde orası . ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() hoşgeldin Pac'a laf eden pek bulunacağını sanmıyorum ama Lil Wayne biraz uğraştırır =) dinlemeden tanımadan yorum yapan çok var çünkü... neyse uzatmayım hoşgeldin tekrar iyi forumlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hoşgeldn ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hoşbuldk arkadaşLar .. (:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hoşgeldin, 67'e selamlar ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hb. a.s .d.d. İnş. bşka zaman geLirsin her zaman bekLrz .. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() dert etme 2pac'a laf edenin bi tarafından kan alırım =) Hoşgeldin..Ayrıca TR'dekiler de hiphop sanatçıları onuda dert etme sen ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Süpermiş 2pac konusunda derdim oLmıcak .. Türkiye'deki hiphopçLara geLince,, onLarıda inş. burda tanıcam . (; Hoş buLdk bu arada ..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() hoşgeldiniz aramıza iyi forumlar kalıcı olman dileğiyle ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() hoşgeLdin.. Tupac ve Game Başka dinlemıorm ![]() All Eyez On me Hesabıı ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |