![]() |
#1 |
![]() Selamualeyküm, dinleyicilerime sunduğum 3. albüm olan 'Misafir' tam tadında oldu. Albümde bana eşlik eden arkadaşlarım 'İzaç İntihar ve Oxy Klişe' ye burdan teşekkürlerimi sunuyorum. 7 şarkıdan oluşan albüm genel ruh halimle alakalı. Alt yapılarını sıralandırmak gerekirse '1.,3.,4.' şarkıların alt yapıları DoRe Beat'e aittir.Beatler 'Ebedi Baharlar Ülkesi' albümden kullanılmıştır. Onun dışında '5. ve 7.' şarkının alt yapısı Ömer Oral,'2.' şarkının alt yapısı JunkySkull,'6.' şarkının beati de Emre Mustafa(Melodik Oda) kardeşime aittir. Albümün kapak tasarımını yine Melodik Oda yapısı içinde ki Burak Yıldız'a ait olurken, şarkıların mix&masteringleri tamamiyle bana aittir. -Neden Misafir? -Çünkü,kalbe girip çıkan bi çok misafir vardır.Önemli olan yatılı kalmaktır Herkese keyifli dinlemeler dilerim,kendinize iyi bakın. İlker Saraç - Aleyh Safern http://s2.dosya.tc/server3/QWC2Ov/Al...2011_.rar.html ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |