![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar forum'da yeniyim ama bu konunun olmadığını gördüm şahsen büyük eksilik tamamlayayım dedim tamamen free style taktiği yani dörtlüğünü yazacaksın ve bir kelime vereceksin alttaki de o kelimenin içinde geçen bir dörtlük yazacak hem seviyeli bir atışma olur hem de forumda daha fazla zaman geçirmiş oluruz ben üst düzey bir şey yazacağım beni takip edin ![]() tükenmez Kalemde soyun kurur yazmaktan Kan fırlar beynine biraz olsun azmaktan Kaçtığın oltada rap yanımda solucan Birşeyler yaratmak için bu oksijeni solucan Kelime : Oksijen |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni üye
|
![]() bak sen şu forumdaki yeni kansıza , as derim başlarım rhymlarıma, bu ne güzel bi dörtlüktür böyle, nazım hikmet usta gibi , haksızlığa gelemem batman gibi , şimdi titriyor ellerin, korkunun kokusunu cigerlerime çekerim, belliki oksijen almıyor senin beynin , tekleyen kalbine suni tenefüsle oksijen veririm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Yenisi
|
![]() Katana dilim / verilmez hatana prim burda Bir Natasha ritim / bence git kaza bu gelir Önce al tabağını bitir / bizde alt tabaka deli Senin elin kolun sağlam ama kişiliğin delik. Kelime verilmemiş ama yazayım bişeyler dedim. kelime:sarsıntı |
![]() |
![]() |
![]() |